PREPOZNAJETE LI GLUMICU?

Glumila je Peggy u 'Bračnim vodama', sada ima 70 godina i ovako izgleda

Katey Sagal
Foto: Pixsell, RTL, YouTube Screenshot
1/8
27.10.2024.
u 21:00

Katey Sagal se proslavila kao crvenokosa Peggy, a nakon te uloge imala je nekoliko epizodnih uloga u kriminalističkim i humorističnim serijama

Glumicu Katey Sagal televizijska publika najbolje pamti po ulozi Peggy Bundy u hvaljenoj hit seriji 80-ih i 90-ih ''Bračne vode''. Katey se proslavila kao crvenokosa Peggy, a nakon te uloge imala je nekoliko epizodnih uloga u kriminalističkim i humorističnim serijama, posudila je svoj glas Leeli u Futurami i glumila u još nekoliko serija. Dok je 1991. snimala Bračne vode, Katey je zatrudnjela, a njezinu trudnoću su scenaristi uključili u seriju.

No, u sedmom mjesecu trudnoće završila je na hitnom carskom te njezina beba nije preživjela, zbog čega su scenaristi njezinu trudnoću u seriji prikazali kao san. U zadnje vrijeme 70-godišnja glumica rijetko se pojavljuje u javnosti i izbjegava dolaske na crveni tepih, ali sada je nakon dugo vremena snimljena u Los Angelesu dok je odlazila s parkirališta restorana u kojem je ručala. Katey je karijeru u showbusinessu započela kao pjevačica.

VEZANI ČLANCI

Godine 1973. radila je kao prateći vokal za razne pjevače, uključujući Boba Dylana, Ettu James i Tanyu Tucker.  Izvodila je prateće vokale na solo albumu Genea Simmonsa koji je objavljen 1978. godine te na singlu Olivije Newton-John iz 1985. "Soul Kiss", 1994. godine objavila je svoj prvi solo album pod nazivom 'Well...' Televizijska publika zavoljela ju je zahvaljujući ulozi Peggy, a na audiciju za seriju "Bračne vode" sama je donijela crvenu periku koja je postala zaštitni znak njezinog lika. Sagal je jednom ispričala kako je na početku sama uređivala periku za snimanje serije, a kasnije je imala tim frizera koji se brinuo za uređenje njezine perike.

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godine i ovo su neka njena najseksi izdanja

Katey Sagal
1/43

Sagal je bila udana za glazbenika Freddieja Beckmeiera od 1978. do 1981., te za bubnjara i glumca Jacka Whitea od 1993. do 2000. Za pisca i producenta Kurta Suttera udala se na privatnoj ceremoniji 2. listopada 2004. u njihovom domu u Los Angelesu. Imaju kćer Esmé Louise, rođenu 2007. godine, a u braku s Jackom Whiteom je dobila dvoje djece — kćer Sarah Grace koja se rodila 1994. i sina Jacksona Jamesa Whitea koji je rođen 1996. godine.

Komentara 4

KA
KarloCro
21:33 27.10.2024.

A jebem ti novinarstvo hahaha Clickbait podnaslov “Prepoznajete li glumicu?” a bez slike

ZG
zgnzuio
22:10 27.10.2024.

Definitivno je ljepša od glavnog urednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije