Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKA VUICA:

'Glupo mi je kad kažu da sam bila fatalna. Ja uopće nisam bila svjesna sebe, jako sam se napatila zbog ljubavi'

21.06.2024.
u 13:00

U dnevnoj sobi njezine kuće u Umagu dogovorili smo da će otvoriti karte i govoriti o ključnim trenucima svoga života i turbulentne karijere u kojoj se na Balkanu, oprostite jugoistoku Europe, ili kako već ovaj dio kontinenta na kojem mnogi vole i pjevaju njezine pjesme ili bar tekstove, nazvati. Mnoge mladenke, kume, djeveruše, hvatačice buketa ili kakve sve još uloge postoje na svadbama, mučeći se u preuskim štiklama, s rukama u zraku, potpuno otvorenog grla pjevaju svom muškarcu da je laže ili da im nedostaje otkad ga nema.

Ključne riječi

Komentara 7

RE
RevizorNovinarstva
13:21 21.06.2024.

Jel to ova iz Sdp-ove rijeke propuha? Nije dobio samo onaj koji nije pitao reklo bi se u narodu

Avatar Caliban
Caliban
14:14 21.06.2024.

Šta je ovo Dan Ocvalih Samohvaluša?! Vlatka misli da je "žena od afera", a Alka da je "fatalna"?! 🤮 ...Ajd spustite se na zemlju, promašene bogato "udavače".

DR
Draconic5
14:34 21.06.2024.

Istina. Zbilja je glupo reći da je bila fatalna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?