objavio na Instagramu

Goran Ivanišević tuži bivšu suprugu: 'Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam obiteljski nasilnik'

ARHIVA -  Zagreb: Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića
Foto: galoicju
1/15
17.10.2023.
u 08:12

Pobjednik Wimbledona o svemu se oglasio na društvenim mrežama

Bivši tenisač Goran Ivanišević (52) objavio je na svom Instagramu da na sudu od bivše supruge Tatjane Dragović  (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional također donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu. 

"Ovako... onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević u poruci koju je objavio na Instagramu. 

Isto tako, pišu kako je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala na temelju njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćeri A.I. te traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana. 

ARHIVA -  Zagreb: Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića
1/12

Podsjetimo, njihova ljubav započela je još 1998. godine, a već nakon nekoliko mjeseci započeli su zajednički život. Kada je 2004. godine rođena njihova kći A.I., Tanja je odustala od modne karijere i odlučila se posvetiti majčinstvu, dok se Goran upustio u poduzetništvo. Tri godine poslije, dobili su drugo dijete, sina.

VEZANI ČLANCI

No, idilična ljubav ubrzo se srušila kada je otkriven Goranov preljub s voditeljicom Vanjom Halilović. Goran se ispričao Tatjani i preselili su se u SAD gdje su se i vjenčali. Nedugo nakon povratka iz Amerike počelo se pisati o još jednom skandalu - Tatjaninoj vezi s nogometašem Markom Šimićem. Osim toga, pisalo se tada i o financijskim problemima, a nagađalo se kako je Goran svoju imovinu prepisao upravo na Tatjanu.

Odluku o razvodu nakon toga donijeli su sporazumno. 

VIDEO Goran Ivanišević tuži bivšu: Preživjeli su preljub i vjenčali se, a onda se sve raspalo

Komentara 11

AN
AnimaTor
08:44 17.10.2023.

Prepisao imovinu , zbog financiskih-poreznih problema. A ona ondanestala zajedno s prepisanom imovinom. Tako ti je to kada sadis tikve s tikvanima.

DU
Deleted user
09:08 17.10.2023.

U državi gdje ne postoji udruga za zaštitu muškaraca i zakon koji ne pomaze muškarcima od financijskog i psihičkog zlostavljanja od žena, muškarci postaju ne ravnopravni, nego degradirani

ZA
zagabria4
08:25 17.10.2023.

Tako to ide kada se oženi manekenku koja ide za lovom. To će doživjeti većina nogometaša ako se rastanu. Ona jedna je tužila zajedno sa mamom nogometaša jer je nije oženio i tako joj je uskratio značajne prihode. Doslovno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije