NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Goran Milić javio se iz Tokija i pokazao kako izgleda njegova hotelska soba: 'Toga nema!'

Foto: Privatna arhiva
1/15
07.04.2024.
u 10:21

Televizijski novinar i putopisac Goran Milić na svojim se društvenim mrežama javio iz Tokija te istaknulo što ga je začudilo. Naime, Milić se javio iz hotela te opisao kako izgleda njegova soba.

Poznati televizijski novinar i putopisac Goran Milić na svojim se društvenim mrežama javio iz Tokija te istaknulo što ga je začudilo. Naime, Milić se javio iz hotela te opisao kako izgleda njegova soba. - Tokio. Hotel. Krevet od dva metra. Stane točno od zida do zida. Soba ima 11 četvornih metara. Ima sve. Veliki televizor, s dosta kanala na japanskom i puno besplatnih filmova i serija na engleskom. Prečistač zraka. Frižider. Kuhalo za čaj. Aparat za kavu espresso i besplatne patrone. Radni stol s velikim stolcem. Policu za knjige. Kupaonica, kada, tuš, WC. Fen za kosu. Tu su i bočice, šamponi, ulja, sapunčići, parfemčići, žileti, kremice.  I... krevet je dovoljno visok da ispod njega gurnem veliki kufer u kojem mi ostaje većina stvari. Jer, ormara nema! - opisao je Milić uz fotografiju kreveta te istaknu da se nalazi u području Tameike Sanno.

Podsjetimo, poznati novinar i dalje radi te punio putuje, a često se s nekim zanimljivostima javi an svojim društvenim mrežama. Tako smo jednom prilikom imali mogućnost čitati što misli o cijenama na Jadranu koje su ljeti vruća tema. On je na svom Facebook profilu objavio cjenik jednog bistroa u Slanom kod Dubrovnika te istaknuo cijenu jednog decilitra vina koja je 2,20 eura i jedne litre vina koja je 24 eura.

- Koncentriraniji promatrač opazit će nelogičnost da cjenik u bistrou u Slanom nudi čašu od jedan decilitar bijelog (i crnog) vina po 2,20 eura, a bocu tog istog vina od jedne litre po 24 eura. Logično čuđenje - zašto bi bilo jeftinije donositi 10 puta po jedan decilitar vina od jednokratnog serviranja boce od jedne litre? Tko prvi pogodi pravi razlog (a iz ugostiteljskog kuta gledanja je opravdan) častim ga kavom, kiselom, i čašom od jednog decilitra bijelog ili crnog. U Slanom ili Zagrebu, bilo gdje - napisao je Milić na ovoj društvenoj mreži. U komentarima su brojni njegovi prijatelji krenuli pisati odgovor na ovo pitanje, a za ovu temu zainteresiralo se više od 170 ljudi.

VIDEO Dalibor Matanić obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Komentara 8

BJ
Barutanski jarak
19:05 07.04.2024.

U mirovinuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KO
Konan
09:36 08.04.2024.

Ovaj Jugovic je dobro izmuzao svaki sistem. Klasucni uvlakac.Lijrpo putuje i jos je placen za to

Avatar Aurel
Aurel
09:41 08.04.2024.

"da ispod njega gurnem veliki kufer u kojem mi ostaje većina stvari" - KUFER??? što je to? i na kojem je to jeziku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije