AL JAZEERA U POŽEGI

Goran Milić snimio emisiju u požeškoj Poljoprivrednoj TV

Goran Milić i Al Jazeera snimili prilog o Poljoprivrednoj TV
Foto: Poljoprivredna TV
1/5
07.10.2014.
u 00:10

Poljoprivredna TV dnevno emitira sedam sati programa, ima pet emisija vlastite produkcije i programsku suradnju s američkom i vijetnamskom poljoprivrednom televizijom

Direktor vijesti i programa na Al Jazeeri Balkans TV posjetio je Poljoprivrednu TV u Požegi kao specijaliziranu televiziju s programom za selo i poljoprivrednike, koja će u prosincu proslaviti svoj drugi rođendan.

U prvih godinu dana rada Poljoprivredna TV je proglašena jednim od najgledanijih lifestyle programa na Max TV-u. Dnevno emitira sedam sati programa, ima pet emisija vlastite produkcije i programsku suradnju s američkom i vijetnamskom poljoprivrednom televizijom.  -Poljoprivredna TV dokazuje da veličina nije bitna za uspjeh. Mala je, ali ima ideja i entuzijazma, a dvije godine raditi s entuzijazmom je pravi uspjeh na televiziji- rekao je Goran Milić prilikom snimanja emisije Alkemija Balkana.

Milić, koji se 44 godine bavi novinarstvom, upoznao se i s planovima uredništva o širenju dosega gledanosti na regiju, a pohvalio je i programsku shemu. -To će vam omogućiti da postanete globalna televizija. Korak po korak, zašto ne- dodao je Milić.

-Za potrebe snimanja Alkemije Balkana napravili smo scenu za svoje dvije najgledanije emisije: TV Superton s glazbenim gostima koji sviraju uživo, te Anđeoska kuhinja. Učenici Glazbene škole Požega odsvirali su nekoliko tamburaških hitova, dok je kuhar Anđelko Ledić pripremio poznate slavonske specijalitete. Snimanju je prisustvovao i Miroslav Kovač, stručnjak za poljoprivredu.

Prilog o Poljoprivrednoj TV na Al Jazeeri Balkans bit će emitiran početkom sljedeće godine.

>> Goran Milić: Razbijam stereotipe o BiH kao crnoj rupi

>> Goran Milić organizirao oproštajni tulum za prijatelje i kolege

>> Goran Milić: Za Al Jazeeru biram između četiri tisuće ljudi

Komentara 1

CR
crocro
20:17 09.10.2014.

Da li je Milić bio u Ljubljani na snimanju? Ako je otišao u mirovinu, umjesto da odmara on je otišao raditi na Balkansku TV, globalnu i "regionalnu TV". I raditi će korak po korak u širenju gledanosti "regiona". Umjesto da je naš "region" europski i da se gleda regionalni program Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Mađarske mi moramo pratiti zbivanja južnog i istočnog "regiona", Da se razumijemo, poštujem gosp. Milića, pripremao je interesantne emisije, ali taj program regiona nije onaj koji mene intersira. Hvala mu na svemu. Sada se želim upoznavati sa zbivanjima i događanjima sjevernih i zapadnih susjeda. Hrvatska se za to opredijelila, članica je EU i NATO saveza i dobro bi bilo da se upoznamo sa zemljama članicama našeg saveza jer su mi zbivanja na istoku i jugu poznata bez da vijesti objavljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije