Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Započeo BOK

Goran Navojec okupio glumce u izlogu

bok 2
08.05.2010.
u 18:42

U prvom mahu u Bjelovar su pristigli Bogdan Diklić, Goran Grgić, Danko Ljuština, Ankica Dobrić, Ivica Vidović, Špiro Guberina, Dejan Aćimović i mnogi drugi.

Iako je recesija ušla u sve društvene pore, niti popularni kazališni festival, BOK fest nije ostao imun na sveopću besparicu, međutim dovitljivom umjetničkom direktoru Goranu Navojcu, to nije predstavljalo nepremostivu prepreku, što više poručuje da je to bio izazov za dokazivanje kako se može upakirati kvalitetan sadržaj i u nešto jeftinijoj ambalaži.

Stoga dodaje kako niti ove godine neće nedostajati zabavnih sadržaja, a upravo je na takav način i otpočeo 8. BOK fest, još jednom jedinstvenom svjetskom izložbom glumaca u izlogu namještaja “San”. Da je Bjelovar iznova pretvoren u glumačku meku dokazala je “okupacija” kazališnih, filmskih i televizijskih zvijezda. Ovog puta živi glumački eksponati pokraj poziranja građanima, nudili su se na licitaciji, po izrazito povoljnim cijenama, a i sami su se pohvalili da su bili tražena i trgovana roba, našalivši se da to pokazuje nagli rast Crobexa.

Na kraju su pak poručili da nijedan eksponat nije prodan iz čistog suosjećaja sa građanima, kojima iz džepa nisu željeli izbijati prijeko potreban novac.

- Izložba postaje čudo i za sudionike i za posmatrače. Iz nje svatko može izvući pouku, a najbolje bi bilo da to učine političari. No nažalost, to teško dopire do njihovih glava. Stoga im poručujem da upišu kazališnu Akademiju jer tada će moći uvjerljivje glumiti - zbijajući šalu dobro je bio raspoložen Goran Navojec, umjetnički direktor BOK-a.

U ugodnom druženju i opuštenoj atmosferi glumci su čavljali o svemu i svačemu. Nataša Janjić, vidjevši Vedrana Mlikotu prvotno je ustvrdila kako je mršav, pa ga je upitala daje li mu Nela što za jesti. U prvom mahu u Bjelovar su pristigli Bogdan Diklić, Goran Grgić, Danko Ljuština, Ankica Dobrić, Ivica Vidović, Špiro Guberina, Dejan Aćimović i mnogi drugi.

- Zabavna mi je ova uloga u izlogu, a kao i u svakoj drugoj pokušavam da se što manje obazirem oko sebe ne bi li bila što prirodnija. Lani sam također bila, svidjelo mi se, pa me nije trebalo puno nagovarati da opet dođem - rekla je Nataša Janjić, koja se sa ostatkom glumačke ekipe uputila na sajmeni prostor u Gudovcu.

Komentara 1

EU
EUfan
22:44 10.05.2010.

Ovaj Navojec je pravi dečec. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije