GLUMAC

Goran Navojec otkrio za koju je ulogu najviše smršavio te o koliko se kilograma radilo

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
03.02.2022.
u 14:50

- Nekoliko puta sam jako puno kila morao skinuti radi posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati - ispričao je o svojoj borbi s kilogramima.

Glumac Goran Navojec (51) već godinama vodi borbu protiv viška kilograma. - Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila. Nikad nisam bio opterećen izgledom, no s obzirom na to da mojoj generaciji istječe garancija, doktori mi znaju reći da bih stvarno trebao malo povesti računa o tome što jedem. Nekoliko puta sam jako puno kila morao skinuti radi posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali previše je moja prava mjera - kazao je za Gloriju

U ovom intervjuu otkrio je i za koju ulogu je morao najviše smršavjeti te o koliko se kilograma radi. rekao je da se radi o ulozi u filmu 'Vukovar se vraća kući' te da je tada smršavio 16 kilograma. Prisjetio se i da je u to vrijeme glumac Tom Cruise kazao da je zbog svoje uloge u filmu 'Intervju s vampirom' u tri mjeseca skinuo 12 kilograma. - A ja u mjesec dana 16 i nitko to nije zamijetio. Eto, na Cruisea se dijeta prima za razliku od mene - rekao je.

Inače, Navojca publika trenutno može gledati u humorističnoj seriji 'Mrkomir Prvi' koja se prikazuje na HRT-u. Navojec glumi glavnu ulogu kneza Mrkomira koji često naglašava dobru gozbu.

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
15:38 03.02.2022.

I zamisli sad... imas problema s viskom kilograma cijeli život. I nekako se trudom - vježbanjem i manjim unosom hrane dovedeš u fit stanje koje održiš mjesecima i vele ti: Gospodine, dobili ste ulogu Luciana Pavarottija i morate se zdebljati 40 kg. Hijaaaao, o sole mio... nikad dobro hehe

BE
Beee
14:56 03.02.2022.

Pametnjaković 🐷

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:18 03.02.2022.

Kad mu ne daju uloge koje zahtijevaju skidanje kila. Baksuz:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije