'život na vagi'

Gorana i Ljube upoznali smo u drugoj sezoni, a sada su dobili drugu šansu: 'Borba tek počinje'

Foto: VOYO screenshot
1/5
06.09.2023.
u 08:30

Ljube i Goran Bartulović, natjecatelji druge sezone showa ponovno su se prijavili i u sedmoj sezoni i na prvom vaganju otkrili kako nije lako držati se pravila u vanjskom životu.

Ovog je tjedana na malim ekranima započela nova, sedma sezona showa 'Život na vagi'. No, uz nova lica kandidata, pa čak i novu trenericu Mirnu Čužić, mogli smo vidjeti neka već poznata lica. Uz voditeljicu Marijanu Batinić i trenera Edina Mehmedovića tu su i neki već poznati kandidati. Radi o bračnom baru Ljubi (33) i Goranu Bartuloviću (39) iz Kaštel Novog.

Ovaj par imali smo prilike gledati u drugoj sezoni showa, a tada su bili i u različitim timovima tijekom natjecanja. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je, pak, imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

VEZANI ČLANCI

- Kad smo izašli vani tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao - rekao je Goran kojem je vaga na njegovom drugom pokušaju u 'Životu na vagi' pokazala 155,9 kilograma. 

- Kao da imam knedlu u grlu. treba je progutati i krenuti iz početka. Teško je reći zašto se opet družimo. Glava ni onda nije bila spreman iako sam imala dobre rezultate. Nisam se mogla nositi s odgovornošću. Borba tek počinje - rekla je Ljube koja je ovaj put imala 193,6 kilograma

Foto: VOYO screenshot

Inače, Ljube i Goran roditelji su dvoje djece koja su im velika potpora i motivacija te su ih oni potaknuli na ponovnu prijavu.

Dodajmo da je prije ulaska Gorana i Ljube, voditeljica Marijana Batinić, novim natjecateljima, njih 14, objasnila je da u showu ima mjesta za 16 osoba te da svi zaslužuju drugu šansu.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije