Dvostruki užitak

Gordon Ramsey ide na drugi medeni mjesec na Maui

gordon ramsay
pixsell
25.09.2012.
u 11:12

Kuhar i bivši nogometaš vodi suprugu Tanu na Havaje, ali nije joj rekao da mu je motiv za to osim romantike i sudjelovanje na triatlonu Ironman

Kuhar Gordon Ramsey isplanirao je drugi medeni mjesec, ali samo zato da bi mogao sudjelovati na triatlonu.

Naime, zimske praznike provest će na Havajima, sa suprugom Tanom tamo obnoviti zavjete, ali nije joj još priznao da za taj romantičan plan ima i skriveni motiv.

– Pitao sam je bi li željela ponovno posjetiti Maui. Pristala je i dogovorili smo se da će nam to biti novi medeni mjesec. Tamo ćemo provesti osam dana, ali ne zna da ću jedan cijeli dan biti odsutan jer planiram se natjecati na triatlonu Ironman koji se tamo održava prije Božića, baš u vrijeme kada ćemo biti tamo – kazao je bivši nogometaš na radiju Absolute.

Tana i Gordon na Maui će povesti i svoju djecu Megan (14), blizance Jacka i Holly (12) i Matildu (10) koje odgajaju u sportskom duhu pa će se i oni pridružiti tati u dijelu natjecanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije