nije očekivao

Grubnić se požalio na ono što je doživio u Chanelu u Italiji: 'Bio sam razočaran tim saznanjem'

Foto: instagram
1/9
07.09.2021.
u 09:32

Kako bi svoju 'ljepoticu' vratio u prvobitno stanje Marko se uputio u Chanel butik u Rimu, ali tamo ga je dočekalo neugodno iznenađenje. O svemu je progovorio na svom Insta Storyju.

Stilist Marko Grubnić veliki je ljubitelj skupocjenih odjevnih predmeta, ali i modnih dodataka kojima se često hvali na društvenim mrežama. Marko je ponosan vlasnih brojnih skupocjenih torbica, a među njima je i mala bijela Chanel torbica koju je nedavno slučajno oštećena. Kako bi svoju 'ljepoticu' vratio u prvobitno stanje Marko se uputio u Chanel butik u Rimu, ali tamo ga je dočekalo neugodno iznenađenje. O svemu je progovorio na svom Insta Storyju. 

"U Rimu sam slučajno ogrebao svoju malu miljenicu, odmah sam je odnio u Chanel dućan u Rimu da mi probaju nekako to popraviti, rekli su mi da oni na žalost ne mogu ništa poduzeti, sve torbe koje oni prodaju u bilo kojoj boji, nakon što ih iznesete iz dućana oni ne mogu apsolutno ništa napraviti kako bi popravili (spasili) kad je u pitanju koža. Bio sam razočaran tim saznanjem", požalio se Grubnić uz fotografiju svoje omiljene torbice. 

Foto: Instagram

Inače, torbice su omiljeni modni dodatak stilista koji je brinuo o stilu voditeljice i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato". U toj bogatoj kolekciji koju ima su i torbe marke Saint Laurent, Bottega Veneta, Christian Dior i brojne druge dizajnerske torbe koje koštaju cijelo bogatstvo, a kako nam je nedavno u intervju rekao on kupnju ovakvih torbi gleda kao investiciju.

- Na neke odjevne predmete čak gledam i kao na investiciju, jer npr. jedna Chanel torba i Hermès nikada neće izgubiti na cijeni, dapače cijena im samo raste. Osjetio sam to jednom na svom primjeru dok sam živio u Londonu, tamo sam u jednom dućanu koji se bavi otkupom torbi prodao svoju staru birkinicu za cijenu veću nego što sam je platio u dućanu. Što se tiče modnih imena, to se kod mene doslovno mijenja iz sezone u sezonu, trenutačno jako volim Dior - rekao nam je Marko. 

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar drug Joža
drug Joža
10:26 07.09.2021.

Užasno je to šta mu se desilo, mnogi bi se na njegovom mjestu ubili, ali ne i Marko

MR
mrkvax
10:25 07.09.2021.

Rekli mu: Smudi, smudi, užasno smudi...

Avatar Apsalar
Apsalar
10:50 07.09.2021.

Tragedija.... nek preboji korektorom 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije