Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježio pratitelje i prijatelje

Hamed Bangoura pokazao najmlađu kćer i pohvalio se njenim uspjehom: 'Puno je srce ovog starca'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
12.07.2023.
u 16:00

Ponosni otac objavio je fotografiju sa svojom najmlađom kćeri Hayom. Otkrio je kako je Haya upala na sve fakultete koje je izabrala, te da je jučer bila njena maturalna večera.

Nekadašnji TV urednik, voditelj i DJ, a danas uspješan poduzetnik Hamed Bangoura novom je objavom iznenadio i raznježio svoje pratitelje i prijatelje na Facebooku. Ponosni otac objavio je fotografiju sa svojom najmlađom kćeri Hayom. Otkrio je kako je Haya upala na sve fakultete koje je izabrala, te da je jučer bila njena maturalna večera. 

- Sinoć smo otplesali maturalni ples. Danas smo saznali da si upala na sve fakultete koje si izabrala i da si uspješno položila maturu. Nemrem ti niti reći zlato moje kako je puno srce ovog starca. Volim te Haya Bangoura, a sad hajdemo još po tu diplomu da mogu mirno u mirovinu - napisao je Hamed uz fotku s Hayom. 

 

Inače, Bangoura često na društvenim mrežama piše o svojom obitelji te se hvali njihovim uspjesima.

Tata svojim mezimicama, koje je dobio u braku s bivšom manekenkom Kristinom Jakovac, Hayi i Zari, čestita i rođendane, kao i druge važne dane na ovaj način. Tako je jednom prilikom sa svijetom podijelio da je njegova najmlađa kći  položila vozački. 

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
1/31

- Doživio sam i to. Danas je mamu, seku i tatu sigurno provozala gradom i odvela na najbolje burgere u gradu. U autu smo slušali samo dobru mjuzu. Zna mala što radi. Danas je stvarno bio lijep dan, bez obzira na kišu - napisao je tada.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:55 12.07.2023.

Ajme, ljudi, kakava topla ljudska priča o ljubavi tate Hameda prema kćeri si Haji. Toliko sam se raznježio da sam se na ovoj vručun gotovo rastopio. Toliko sam bio ganut da sam jedva preživio navalu silnih emocija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije