Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSAN JE

Hamed Bangoura raznježio sve emotivnom objavom: 'Moj najveći uspjeh u životu'

Hamed Bangoura
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
28.08.2022.
u 17:30

Baš kao i sinoć kada smo plesali u ponoć poseban je to bio osjećaj vidjeti te prvi put. Danas kada ti, drugo od moja tri čuda slaviš rođendan, moram ti reći da ste upravo vas tri moj najveći uspjeh u životu. Nije to bila ni televizija, ni Midikenn ni ostali businessi. Vi ste te kojima sam blagoslovljen i vi ste ta tri dijamantna uspjeha mog života - čestitao je rođendan svojoj kćerki Zari

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik te vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura (53) na Facebooku je svojoj kćeri Zari čestitao 22. rođendan.

- Cijelo vrijeme dok si bila u maminom trbuhu ja sam taj trbuh gotovo svakodnevno ljubio i govorio ti :" Sine moj." Danas 22 godine kasnije ne bi te mijenjao za deset sinova. Ni tebe, ni seke. Točno u 14:50, u sred dana, rodila te majka koja je inače bila noćna ptica. Baš kao i sinoć kada smo plesali u ponoć poseban je to bio osjećaj vidjeti te prvi put. Danas kada ti, drugo od moja tri čuda slaviš rođendan, moram ti reći da ste upravo vas tri moj najveći uspjeh u životu. Nije to bila ni televizija, ni Midikenn ni ostali businessi. Vi ste te kojima sam blagoslovljen i vi ste ta tri dijamantna uspjeha mog života. I kao da je jučer bilo kada sam te stavio na dlan jedne ruke i poljubio onako malenu. Neka te sreća, zdravlje i ljubav prate pa da i ti jednog dana možeš svoje dijete na prsa priviti kao što je mama tebe tog dana. Nema ljepšeg osjećaja od tog. Ne postoji ništa materijalno što može zamijeniti ljubav na prvi pogled majke i oca sa svojim djetetom. Volim te Zara Bangoura . I tebe i seke i ne bi vas mijenjao, ni za 10, ni za 100 sinova - napisao je Bangoura. Objava je u manje od jednog sata dobila više od 2000 lajkova i puno čestitki Hamedovoj kćeri. 

- Kako je lijepa!  Pokupila je najbolje od vas dvoje. Sretno joj i neka i mamu i tatu još dugo čini sretnima i ponosnima!, poručila je jedna pratiteljica, 

Podsjetimo, nekadašnji voditelj često objavljuje obiteljske fotografije te tako ističe koliko voli svoje kćeri. Tako je u lipnju najmlađoj kćeri Hayi čestitao 18. rođendan, a prije toga je objavio i  da se njegova najstarija kćer Nensi zaručila.

 - Eto doživio sam i to da prvi dođe po ruku moje kćeri. Da sam sam birao boljeg budućeg zeta ne bi odabrao. Dragi Mitja Miklavčič i oko moje Nensi Bangoura neka vam sve u životu bude baš onako kako sami želite - napisao je tada ponosan Hamed u opisu fotografije koja prikazuje zaručnički prsten i ruke novopečenih zaručnika. 

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PU
paul-umpe
19:03 28.08.2022.

joj bas si nam nedostajao kao i Nina i Trbovicka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije