lijepa trudnica

Hana Huljić Grašo pokazala kako je osvježila frizuru: 'U moru plastike, divno je vidjeti prirodno lijepu ženu!'

Foto: Jadran Babić
1/23
21.04.2022.
u 15:39

– Moja lijepa prija Hana na druženju i osvježenju svoje lijepe prirodno kovrčava kose – napisao je splitski frizer Josip Lijić pored fotografije na kojoj njih dvoje poziraju.

Glazbenica Hana Huljić Grašo (31) uputila se svom vjernom prijatelju i frizeru u Splitu Josipu Lijiću kako bi osvježila svoj izgled, a on je pokazao na svojem službenom Instagram profilu rezultate te promjene. Lijepa trudnica prepustila se u ruke stručnjaka koji joj je obnovio prepoznatljivu kovrčavu frizuru te je pripremio za proljetnu sezonu.

– Moja lijepa prija Hana na druženju i osvježenju svoje lijepe prirodno kovrčava kose – napisao je pored fotografije na kojoj njih dvoje poziraju. Splitski frizer objavio je još nekoliko fotografija na kojima je Hana pozirala sama. Supruga pjevača Petre Graše (46) za ovu je priliku obukla midi haljinu cvjetnog uzorka ispod koje se jasno nazirao trudnički trbuščić, a na licu je nosila blagi make up.

Glazbenicu su pratitelji pohvalili u komentarima. „Prekrasna Hana“, „Prelijepa“, „Prirodna ljepota“, pisali su joj. „U moru plastike, prekasno je vidjeti prirodno lijepu ženu! A frizura top!“, dodala je jedna osoba.

Inače, glazbenica je prije nekoliko dana podijelila fotografiju kojoj je otkrila da se na Uskrsni ponedjeljak družila sa svojom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom (29). Fotografija je snimljena u prirodi. „Priroda i (najbolje) društvo", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj nasmiješeno poziraju na klupici. Iako Hana Huljić proteklih mjeseci pažnju privlači trudničkim trbuščićem ovog puta vješto ga je sakrila širokim balonerom i nogama koje je stavila u prvi plan. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:46 21.04.2022.

Glazbenica? Ima neka njena pjesma? Ili sklada možda? Svira nešto? Jel ju itko ikada čuo, osim mame i tate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije