Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
violončelist na meti kritika

Hauser objavio video u kojem promovira svoje vino, pratitelj mu poručio: 'Neugodno mi je u tvoje ime'

Foto: Instagram
1/15
30.12.2022.
u 16:12

- Gospodična, ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Okus ljubavi, okus romance, konačno u boci. Gospodična, ovo može biti poslano tebi i možemo zajedno uživati u našoj novoj avanturi - govori Stjepan Hauser u kameru na talijanskom.

Violončelist Stjepan Hauser sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio video u kojem je promovirao svoje vino nazvao Hauser. Hauser na početku videa pokazuje kako bos stoji u vinogradu, a potom je u odijelu stajao u vinogradu s bocom vina.

- Gospodična, ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Okus ljubavi, okus romance, konačno u boci. Gospodična, ovo može biti poslano tebi i možemo zajedno uživati u našoj novoj avanturi - govori Hauser u kameru na talijanskom.

- Ovo je tvoj savršeni blagdanski poklon - napisao je pored

Ispod videa zaredali su se brojni komentari, a ovo su samo neki.

- Nikad nije znao komunicirati riječima, ali ono baš nikad. Obožavao sam njihove svirke i molio sve svece u koje ne vjerujem da začepi u pauzama između kompozicija - poručila je jedna osoba. "Cringe malo jači...", "Mene je blam u njegovo ime", još su neki od komentara ispod objave.

Inače, Hauser je dugi niz godina bio član dua 2Cellos, a sada nastavlja svoju karijeru. Uz to bavi se i izradom i prodajom vina.

VIDEO Komemoracija za Massima završena ovacijama i suzama

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:51 30.12.2022.

" govori Stjepan Hauser u kameru na talijanskom.".... Ne, nego na engleskom*. Dakle, niste ni pogledali video.

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
17:11 30.12.2022.

Ovaj talijanski se nešto jako promijenio.....u engleski....!

KO
koraknaprijed
18:00 30.12.2022.

Tužno, čak bi se moglo reći BOLESNO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije