Ljubavni savjetnici

Heidi i Seal u svom realityju savjetovat će parove

seal i hedi klum
reuters
03.06.2010.
u 14:08

Producenti su izabrali manekenku i pjevača jer na njihovom bračnom životu nema nikakvih mrlja i kao takvi su idealni za savjetovanje parova koji imaju ljubavnih problema.

Model Heidi Klum i njen suprug pjevač Seal postaju ljubavni savjetnici parovima. Bračni par koji ima četvero djece, a u braku su pet godina, imat će uskoro svoj reality show. Heidi i Seal bi trebali putovati Amerikom i sastajati se s parovima s ciljem da im pomognu vratiti strastveni žar u njihove veze ili brakove. Producenti su izabrali baš njih jer se smatraju jednim od najuspješnijih estradnih parova koji ne pune stranice tabloida svojim bračnim problemima. Prošli mjesec na petu godišnjicu braka obnovili su zavjete na intimnoj ceremoniji u Meksiku.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:17 03.06.2010.

Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije