Slika iz kreveta

Heidi Klum objavila dosta provokativnu fotografiju i pokazala svoju zavidnu liniju

Foto: Instagram
1/7
07.11.2021.
u 20:00

Ova 48-godišnja bivša manekenka i voditeljica pozirala je na krevetu i na sebi je imala samo grudnjak, dok je međunožje pokrila tanjurom na kojem se nalazila pita.

Heidi Klum voli svoje obožavatelje na Instagramu počastiti fotografijama provokativnog sadržaja i nakon duže vremena nedavno je objavila upravo jednu takvu fotku. Ova 48-godišnja bivša manekenka i voditeljica pozirala je na krevetu i na sebi je imala samo grudnjak, dok je međunožje pokrila tanjurom na kojem se nalazila pita.

- Oh! Slasna pita - napisala je Heidi u opisu fotografije na kojoj su u prvom planu njezine vitke noge i struk. Bivša manekenka i danas bi u petom desetljeću mogla biti vladarica modnih pista zahvaljujući fit liniji, a u intervju koji je dala za britansko izdanje magazina Women's Health otkrila je tajnu svoje linije. - Djeca i ja svako jutro počinjemo sa smoothijem. U hladnjaku uvijek imam nasjeckane sastojke za smoothie i ujutro ih samo ubacim u blender - rekla je za Women's Health UK. Osim ovog napitka Heidi za doručak najčešće pojede omlet sa špinatom ili nekim drugim povrćem, popije i čaj te pojede nešto voća. Za ručak pripremi piletinu ili tunu i uz to pojede neke žitarice i povrće, a večera je uvijek slična ručku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Heidi ne jede ugljikohidrate i na njezinom tanjuru nikada se neće naći tjestenina ili kruh. Za među obrok obično jede ili kuhano jaje Što se vježbanja tiče, Heidi je taj dio povjerila treneru Davidu Kirschu koji joj je pomogao da ostane u formi. - Imam traku za trčanje koja je stvarno sjajna, ali stoji neiskorištena. Nemam vremena za to jer mi je puno veći gušt trčati na otvorenom - rekla je manekenka.

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
04:40 08.11.2021.

Gdje je Seal?

K0
Konjina2.0
23:15 07.11.2021.

Heidi lagano pada u zaborav, sad joj je kćerka popularna, a i ljepša je od nje puno.

Avatar drug Joža
drug Joža
22:33 07.11.2021.

Ovakvo cerekanje obično vodimo na slikama kod Marka Grubnića...ogavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije