Oporavila se

Heidi Klum: U životu treba sve iskušati, pa i razvod, bol i tugu

heidi klum
pixsell
22.05.2012.
u 11:36

Nakon teškog razdoblja uzrokovanog razvodom od supruga Seala, lijepa manekenka utjehu je našla u poslu. Kao rokerica, plesačica, ali i opasna motoristica koja se tetovira, pozirala je za magazin “Hunger”

Nakon teškog razdoblja uzrokovanog razvodom od supruga Seala, koji ju je prevario s dadiljom njihove djece, lijepa manekenka Heidi Klum utjehu je našla u poslu. Kao rokerica, plesačica, ali i opasna motoristica koja se tetovira, pozirala je za magazin “Hunger”.

Hedi je priznala da se nakon razvoda osjeća baš kao buntovna rokerica.

– Sada se osjećam fantastično, nemam se na što žaliti. U životu treba sve iskušati, pa i razvod, bol i tugu – izjavila je Heidi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije