MINIMALNO NAŠMINKANE

Hollywoodske glumice na Pirellijevom kalendaru za 2017. godinu

Pirellijev kalendar
Foto: EPA/ETIENNE LAURENT
1/3
30.11.2016.
u 11:27

Među njima su zvijezde poput Ume Thurman, Helen Mirren, Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara predstavljeno u Parizu u utorak.

Hollywoodske glumice pozirale su za Pirellijev kalendar za 2017. godinu, a među njima su zvijezde poput Ume Thurman, Helen Mirren, Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara predstavljeno u Parizu u utorak.

Među slavnim imenima još su i Julianne Moore, Charlotte Rampling, Robin Wright, Lupita Nyong'o i Alicia Vikander. Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh, koji je već triput snimao za Pirelli, a fotografije su crno-bijele.Minimalno našminkane zvijezde su se fotografirale na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Prirodna ljepota i ženstvenost

Kalendar je prezentiran na tiskovnoj konferenciji u Parizu u utorak, na kojoj su Mirren, Thurman i Kidman pohvalile Lindberghove fotografije izjavivši da prikazuju prirodnu ljepotu i ženstvenost.
Prošle godine, američka fotografkinja Annie Leibovitz okupila je i fotografirala inspirativne žene različite dobi, poput Yoko Ono, Serene Williams, Patti Smith i Amy Schumer.
Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja sadržavao neka od najpoznatijih imena svjetske kinematografije.

>>Stigao kultni Pirellijev kalendar! Ovih 12 'vrućih' razloga oduzet će vam dah

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije