ŠOKIRALI LAŽNIM NAPISOM

'Hospitalizirana Angelina Jolie umire sa samo 34 kilograma!': Slavna glumica postala žrtvom američkog tabloida

Angelina Jolie
Foto: YouTube screnshot
1/3
02.01.2017.
u 22:32

Osim što su tvrdili da umire, montirali su njenu fotografiju i kola hitne pomoći ispred njene vile

Magazin National Enquirer pokazao je koliko bizarni i bezdušni mogu biti tabloidi, objavivši na svojoj naslovnici hospitalizaciju slavne glumice Angeline Jolie.

Osim što su tvrdili da umire, montirali su njenu fotografiju i kola hitne pomoći ispred njene vile. Bombastičnim napisima izvijestili su kako je glumica na rubu života nakon drame zbog razvoda s Bradom Pittom.

Poznati bloger Perez Hilton objavio je naslovnicu na svom Instagramu i zapitao se kako netko može toliko pretjerati, iako i on sam obožava senzacionalizam.

>> Najveći ovogodišnji skandali: Od kraha Brangeline, preko problema kod Westovih, do afere u dalekoj galaksiji...

Komentara 11

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:16 02.01.2017.

kaj sad? Pa iz takvih novina i vi prevodite i objavljujete clanke...

LP
ljerka.p2911
23:26 02.01.2017.

Bolest i perverzija medija i novinara. Gori su od političara. Zaraza velikog maha i naše nije poštedjela

KU
kupatilo
11:29 03.01.2017.

VL zasto nedajete realne ocjene.Ako je plus plus je akoje minus minus je a ne kakoje vas volja.Ja plus viga dodate al odma tri ili pet minusa.Pa toje sramota.Nek narod ocjenjuje ako ocjenjuje a ne vi.Da negovorim o izgovorenoj istini koju kaznite sa dva dana zabrane al susjedi mogu da pisu i vrijeđaju koliko hoce njih nedirate.Svaka cast iki stobi bosanci rekli aferim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije