Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beyonce

Hrabro izdanje! Slavna pjevačica javila se s odmora i pokazala svoje obline u kratkoj, čipkastoj haljinici

Foto: Bestimage/Pixsell
1/15
29.06.2024.
u 19:00

Beyonce se pohvalila s nizom fotografija na kojima pozira u bijeloj odjevnoj kombinaciji. Njezina kratka, čipkasta haljinicu istaknula je bujne obline, a hrabroj kombinaciji je dodala crvenu torbicu i sunčane naočale. Usne je istaknula crvenim ružem. Kosu je skupila u bijelu maramu.

Slavni glazbeni par, Beyonce (42) i Jay Z (54) uživaju u zajedničkim trenucima, a glazbena diva tim se povodom sad javila na društvenim mrežama i pokazala kako provode dane. Sunčano vrijeme odlučili su provesti na jahti, a sudeći prema fotografijama, nisu poveli djecu. Beyonce se pohvalila s nizom fotografija na kojima pozira u bijeloj odjevnoj kombinaciji. Njezina kratka, čipkasta haljinicu istaknula je bujne obline, a hrabroj kombinaciji je dodala crvenu torbicu i sunčane naočale. Usne je istaknula crvenim ružem. Kosu je skupila u bijelu maramu. Reper se uskladio sa suprugom, pa je obukao bijelu majicu i kapu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Inače, Beyonce i Jay-Z danas su jedni od najpopularnijih lica u glazbenoj industriji, a njihova ljubavna priča traje od 2002. godine. U travnju 2008. godine, par je izrekao sudbonosno 'da' na privatnoj ceremoniji u njihovom domu u Tribecu. Zajedno imaju troje djece.

Podsjetimo, krajem prošle godine Beyonce je objavila svoj film. Film temeljen na hit turneji "Renaissance World Tour" nastao je tijekom prošlog ljeta, a obuhvaća 57 koncerata u 40 gradova u Sjevernoj Americi i 14 diljem Europe. 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:37 29.06.2024.

Da. I mrak taritas bi dobro zgledala da si to moze priustiti. Sve na Beyonce je lazno. Od kose do "oblina" bar do pojasa. Tada dolazi "pravi" dio karakteristican za njemu rasu no onda opet noge koje su rezultat liposukcija I korektivnih zahvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije