Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno zaljubljena

Hrvatska missica nakon obiteljske tragedije i razvoda braka otkrila da ponovno ljubi

Foto: Instagram
1/15
05.03.2024.
u 16:30

Krajem 2021. godine preminula joj je mlađa sestra Nikita, a kasnije se razvela od supruga i bivšeg Mistera Dine Bubičića. Ivana Paris sada je otkrila da je ponovno zaljubljena i da uživa u svakom trenutku s novim odabranikom.

Prije dvije i pol godine preminula joj je iznenada mlađa sestra Nikita pa se zbog te obiteljske tragedije, bivša Miss Universe Ivana Paris, povukla iz javnosti. Tada je za Slobodnu Dalmaciju rekla kako joj je vjera pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu. 

- U Boga vjerujem oduvijek. Ne mogu zaspati da se ne pomolim. Otkad mi nema sestre svako jutro kažem: "Bože, hvala ti što si me probudio." Ne prakticiram vjeru u smislu da idem na misu i groblje. Živim vjeru - tada je rekla Ivana.

Uz roditelje, potporu joj daju sinovi Leonid i Noel koji je tjeraju naprijed. Njih je dobila u braku s bivšim Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem.

VEZANI ČLANCI:

Ivana i Dino upoznali su se u reality showu "Farma" Nove TV 2009. godine, a u njemu su brzo kliknuli i zaljubili se. Po odlasku iz showa, nastavili su ljubavnu vezu. Vjenčali su se u Puli, mjesec dana prije nego što je Ivana rodila njihovog prvog sina Leonida. Kasnije su sudjelovali i u bosanskohercegovačkoj verziji Big Brothera. No, uoči desete godišnjice braka, 2020. godine, odlučili su se rastati.

Do razvoda je došlo zbog "nepremostivih razlika". Razlog za krah braka nije bila treća osoba, isticali su oboje u kasnijim intervjuima. Jednostavno više nisu imali iste poglede na život. Ivana ističe kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece koje imaju.

GALERIJA: Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

Za Slobodnu Dalmaciji, potvrdila je kako posljednjih nekoliko mjeseci uživa u ljubavi te da je ponovno sretno zaljubljena. - Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala - zaključila je Ivana. 

Inače, Ivana i njen partner znaju se godinama, dok je ona radila kao marketing managerica u zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke u kojoj živi doći u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Njen partner posjećuje je kad god mu dopuštaju poslovne obaveze. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno.

VIDEO: Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

Komentara 5

Avatar Aurel
Aurel
21:03 05.03.2024.

ovu ne želiš sresti u mračnoj uličici...

SK
skupiduša
23:33 05.03.2024.

Bila bi lijepa da nije unakazila te usne, koje su odvratne, kao majmunska g.

HA
Haha
17:40 05.03.2024.

Svatko moze pogr8jesiti, bitno je shvatiti svoj grijeh i ici dalje bez grijeha. Ne mozemo suditi jer nismo bili u nicijoj kozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije