Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u new yorku

Hugh Jackman upao u probleme sa zaštitarima, pokazao snimku: 'Pustio me samo sa upozorenjem'

Foto: Instagram
1/9
30.12.2023.
u 19:30

Jackman je u opisu videozapisa objasnio što se dogodilo i zašto je imao posla s osiguranjem

Australski filmski i televizijski glumac i producent Hugh Michael Jackman (55) na Božić je "upao u probleme" u New Yorku, a sve je pokazao svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Naime, na božićno se jutro htio prošetati centrom New Yorka pa je posjetio Rockefellerov centar gdje se nalazi i kultno božićno drvce.

Na društvenim mrežama podijelio je videozapis u kojem oduševljeno hoda prema drvcu, no u jednom trenutku se video prekida jer mu je prišao zaštitar koji ga je na nešto upozorio. Jackman je u opisu videozapisa objasnio što se dogodilo i zašto je imao posla s osiguranjem.

VEZANI ČLANCI

- Upao sam u nevolju jer sam prošao preko barijere, ali zaštitar je bio ljubazan i pustio me samo sa upozorenjem - napisao je Hugh u opisu objave.

Međutim, Jackman se na kraju uspio fotografirati kraj poznatog drvca i svojim pratiteljima je poručio da obavezno posjete ovu blagdansku atrakciju. - Toplo preporučujem da ustanete stvarno rano na Božićno jutro i prošetate kako biste vidjeli Rockefellerovo božićno drvce - kazao je svima.

Inače, prije nekoliko mjeseci sve je iznenadila vijest kako se Jackman razvodi od supruge Deborra-Lee (67) nakon 27 godina braka. Par je ove vijesti otkrio putem izjave koje su dali za magazin People.

- Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo 3 desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naša se putovanja sada mijenjaju i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Molimo vas za poštovanje naše privatnosti dok obitelj prolazi kroz ovu tranziciju u našim životima - stoji u zajedničkoj izjavi para. 

Inače, par se upoznao na setu jedne televizijske emisije 1995. godine. Kako je bila 13 godina starija od njega, Deborra-Lee je bila zvijezda pa je Jackman za časopis People jednom prilikom izjavio kako mu je trebalo dugo vremena da je pozove na spoj. Par se vjenčao već 1996. godine, a dugo su vremena glasili za jedan od najskladnijih hollywoodskih parova. 

Dodajmo i da je Hugh jednom prilikom govorio koja je tajna njihovog braka.

- Mislim da u vezama samo morate biti svoji. Čak i u dijelovima koje ne volite, zbog stvari kojih se sramite ili što ste učinili krivo. Ako ste u situaciji u kojoj možete biti ono što jeste i zaista iskreni, to je dobar početak - rekao je glumac u jednom intervjuu 2019.

VIDEO Glumca iz filma Parazit pronašli mrtvog u automobilu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije