Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ida Prester podijelila video s početaka: 'Koja bahata klinkica, tada me život još nijednom nije opalio po nosu'

Foto: instagram
1/15
16.03.2024.
u 15:30

Ida je pronašla jedan prilog s početka svoje karijere koji se emitirao na HRT-u za koji tvrdi da ga nikada nije vidjela.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na svojim je društvenim mrežama podijelila jedno sjećanje. Naime, Ida je pronašla jedan prilog s početka svoje karijere koji se emitirao na HRT-u. - Aaa upravo dobila u inbox... Mala Ida pred skoro 20 godina, HTV snimka, ja ovo nikad do sada nisam vidjela! Koja bahata klinkica. Prva faza nastupa s Lollama (tad smo bile samo Sanjica i ja bez benda), tata Mladen Prester kojeg smo uposlili kao VJ-a na GRAFOSKOPU, pjesme o dečku geju i drska komunikacija s publikom. Ništa mi nije bilo sveto i ničeg se nisam bojala. Još me život nijednom nije opalio po nosu, točno se vidi. Dragocjene su te uspomene iz mladosti, mi iz analognih generacija ih imamo baš malo - napisala je. U prilogu Ida govori kako radi kao casting managerica u jednoj produkcijskoj kući, radi kao voditeljica na televiziji te ima svoj bend.

- Živim od kombinacija da bih preživjela. Zasad mi to dobro uspijeva - govori dok se priprema za nastup, a potom se vidi i dio nastupa.

Podsjetimo, Ida na društvenim mrežama Facebook i Instagram često dijeli svoja mišljenja o društvenim temama, a ponekad podijeli i neke poruke svojih pratitelja koji nasmiju nju, a i ostatak njezine publike. Tako je i nedavno kada je na Facebooku objavila prepisku poruke od jednog pratitelja kojeg je odlučila ostaviti anonimnim. Naime, atraktivna Zagrepčanka podijelila je: „Pozdrav Ida, imam jedno pitanje za vas. Je li istina da ste hrvatski špijun u Srbiji?“, glasila je prva poruka tajanstvenog pratitelja, a pjevačica mu je zatim odgovorila:

„Da, kako znaš?“. – „Pišu na Twitteru“, napisao je tajanstveni pratitelj i poslao 'screenshot' s X-a, odnosno bivšeg Twittera. – „Do jaja!! Tko piše?“, odgovorila mu je. – „Meni to nije do jaja. Ja sam volio vašu muziku i išao na vaše koncerte“, napisao je. Popularna Ida zatim je objavila i poruku uz objavu: „Kad razočaraš one koji te vole“ i dodala tužni smajlić. Objava je prikupila više od sedamsto oznaka „sviđa mi se“ , a ispod su se zaredali i mnogi komentari. „Svi znamo da si ti dvostruki agent“, „Balkanski špijun“, „Ovo je genijalno“, „Provaljena s“, „Najslađa špijunka“, samo su neki od devedeset komentara ispod spomenute objave. 

VIDEO Dado Topić o pjesmi Baby Lasagne

 

Ključne riječi

Komentara 1

XT
Xtreme
18:56 17.03.2024.

Od bahate klinkice do nepalske droljice,stvarni uspjeh u zivotu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije