zajednički izlazak

Ida Prester pogledala 'Barbie' sa suprugom, a onda se javila pratiteljima: 'U strahu sam'

Foto: FACEBOOK
1/8
05.08.2023.
u 09:00

Ida Prester (44) u kino je otišla sa suprugom Ivanom Peševskim s kojim je u braku od 2013. godine. Nakon što su pogledali film Ida se javila na društvenim mrežama i pratitelje nasmijala objavom

Cijeli svijet trenutno luduje zbog filma 'Barbie' s Margot Robbie u glavnoj ulozi. Film o životu plastične lutkice u ružičastom svijetu i njezinoj ljubavi s Kenom (kojeg tumači Ryan Gosling) zaintrigirao je i brojne Hrvate koji su pohrlili u kino kako bi vidjeli film o kojem se raspravlja već danima. Među njima je i pjevačica Ida Prester (44) koja je u kino otišla sa suprugom Ivanom Peševskim s kojim je u braku od 2013. godine. Nakon što su pogledali film Ida se javila na društvenim mrežama i pratitelje nasmijala objavom. 

"Povela sam muža na Barbie. 💅🏻

- I, kakav ti je bio film?

- Ja ne znam čemu to služi, to je sve odavno jasno, kao dokumentarac da sam gledao. Ali sve Kenove outfite bi nosio! 😳", prepričala je Ida njihov razgovor pa naposljetku zaključila: "U strahu sam 😂". Uz njihovu fotografiju iz kina objavila je i nekoliko fotografija Kenovih outfita koji su oduševili Idinog supruga. 

Inače, Ida je poprilično aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je tako otkrila da su se nakon godišnjeg u Rovinju sa suprugom morala vratiti u Beograd i Zagreb dok su njihovi sinovi Roko i Rio ostatak školskih praznika proveli na moru s bakom i djedom. 

- Dječica predana didi i baki. Sljedećih mjesec dana su na moru zajedno, mama i tata šljakaju na kopnu. Dolazit ćemo tu i tamo, ali baza nam je sjever. Nedavno su bile javne polemike oko toga trebaju li djeca ostajat preko ljeta s didama i bakama bez roditelja. Moj odgovor je: kamo sreće da svi imaju tu privilegiju. Moji su još zdravi, vitalni i vesele se. Odrastanje uz njih je bogatstvo. A mi ćemo već naći načina da im se odužimo - napisala je na Instagramu Ida i podsjetila na raspravu koja je bila aktualna nakon završetka školske godine vezano za to je li u redu ostavljati cijelo ljeto djecu na brigu bakama i djedama. U komentarima su joj se javile pratiteljice i napisale kako ne vide ništa loše u tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

- Ja moje prvi put ostavljam sa mojima na 25 dana.  Jako zdravo i za starce i za klince da nauče funkcionirati u različitim okruženjima, ali i dalje u sigurnosti i uz podršku...da barem svi imaju tu privilegiju! Kolika je sreća da bake i djedovi odu u penziju zdravi i radosni. A tek da dočekaju unuke i sudjeluju u njihovom životu.  Nas su roditelji ostavljali na selu kod dide i babe, ljeti. Fantastične uspomene, prekrasna priroda, kupanje u jezeru, izlasci i igranje s rodbinom. Nikada to neću zaboraviti, hvala mojim roditeljima! - piše u komentarima. Ida često na društvenim mrežama zahvaljuje svojim roditeljima, jer kako kaže, bez njihove pomoći bilo bi joj jako teško posvetiti se poslu.

- Dida i baka. Kičma naše familije. Bez njihove pomoći pola mog života i šarenih sličica na Instagramu ne bi bilo. Koncerti, poslovna putovanja, snimanja, druženja.. ne znam kako bi da klinci nisu s njima na toplom i sigurnom. Svi vi koji odgajate djecu bez dida i baka - svaka vam čast, nije lako. A mi koji imamo ovo blago, zahvaljujmo im svakog dana - napisala je nedavno Ida.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran' 

Komentara 2

EK
ekv
09:53 05.08.2023.

Tko je puno na javnim mrežama, nesretan je i isprazan u pravom životu. Barem tako pokazuju studije.

ST
stomiovotreba
10:15 05.08.2023.

Srednjovjecna zena otisla u kino. I to je vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije