Iznenadili smo...

Ida Prester: Želim svima puno posla, pa će nas bolit briga za tuđe brakove i slova

prester
Goran Stanzl/PIXSELL
04.01.2014.
u 15:00

Glazbenica i voditeljica ispričala nam je što je to sve u njezinu životu obilježilo 2013., ali i po kojim će je društvenim događajima u zemlji i svijetu pamtiti

Godina koju smo ispratili zagrebačkoj pjevačici Idi Prester ostat će urezana u pamćenje i zbog poslovnih i zbog privatnih uspjeha. Ispričala nam je što je to sve u njezinu životu obilježilo 2013., ali i po kojim će je društvenim događajima u zemlji i svijetu pamtiti.

Po čemu ćete privatno pamtiti godinu iza nas i što ste sve ostvarili tijekom prošlih 12 mjeseci?
U 2013. sam na privatnom planu odradila sve što sam mogla: pokrenula sam novi bend - Frau Casio, udala sam se, napola preselila u Beograd, uredila novi stan, a čekam i bebu. Ova je godina za mene bila prilično živahna u svakom pogledu.
Što je po vašem mišljenju obilježilo 2013. u Hrvatskoj?
Od događanja u zemlji pamtit ću je po našem zločestom referendumu, Nadanovu padu, ali i super ljetnoj festivalskoj sezoni – naplesali smo se na sjajnu muziku kao nikad prije. S jedne strane vuku nas prema dolje, ali s druge strane smo itekako dio veselog i zaigranog svijeta.

Kakva očekivanja imate od ove godine, što želite?
– Od 2014. godine očekujem samo da postanemo bolji i zadovoljniji ljudi, manje zavidni i puni gnjeva, tolerantniji i solidarniji. Svima nam želim puno posla i novih prilika, da idemo s klincima na more i skijanje, vikendima na izložbe i koncerte u inozemstvo, pa će nas bolit briga i za tuđe brakove i za tuđa slova.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:21 04.01.2014.

ida, bavi se ti stvarima za koej te placajau a ove pametnije stvari ostavi ljudima koji nesto razumiju .... medju njima svakako nisi ti

TM
Tata_Mata10
17:11 04.01.2014.

tata i mater su sigurno ponosni na nju sto se "druzi"(da ne koristim grublju adekvatniju rijec) sa cetnicima. mene bi bilo sram udati se za nekoga koji pljuje moj narod

LU
Lujo123
18:28 04.01.2014.

Hajd ida ne lupetaj budalaštine!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije