Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNILA DEČKIMA

Ida Prester: Ženino tijelo nakon poroda je ratni front

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
23.11.2016.
u 13:05

Ida je nedavno rodila drugog sina Ria, a da joj nije lako, napisala je u podužem postu, koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i zaradio dvije tisuće likeova.

Pjevačica Ida Prester sinoć je na svom profilu na Facebooku opisala sve muke kroz koje prolaze majke nakon poroda. Ida je nedavno rodila drugog sina Ria, a da joj nije lako, napisala je u podužem postu koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i zaradio dvije tisuće likeova.

Zaključak – volite puno svoje cure
– Za sve naše dečke. Žena nakon poroda. Tijelo ratni front. Ostaci tektonskog potresa. Krvarenje još mjesec dana, mljeveno meso. Šav dole zateže, sjediš postrance. Dojenje. Grudi natekle, bradavice izgrizene. Učimo pravilno sisati. Opet i opet, iz sto poza. Mlijeko. Premalo? Jel se najeo, jel ima išta unutra, kako znam? Ili previše? Višak koji se ne popije – put prema mastitisu, upalni pakao, operacije, bol. Premorenost, paranoje. Sisanje na svakih sat, dva, tri. Po danu i noći. Po pola sata, utrnule ruke, leđa. Danas nam ne ide. Plakanje, hormoni. Mjehur otkazao. Piškiš kad se nakašlješ, kao baka. Mogući bonus – hemeroidi, strije, ozbiljan višak kila, depra. Zaključak – volite puno svoje cure. I nemojte da vas čujem jednom da ne možete s djecom igrat nogomet jer vas bole leđa – napisala je Ida i oduševila sve Facebook prijatelje. Među njima se našlo i onih žena koje su nakon ovog opisa ipak odlučile kako neće nikad roditi jer je to "preteško za njih".

>>Ida Prester rodila je drugog sina

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Milas
13:28 23.11.2016.

Je, je sve je to uglavnom istina, ali brzo prođe i još brže se zaboravi.

DU
Deleted user
14:06 23.11.2016.

Tko je ta velika majka ?

Avatar fijolica
fijolica
15:03 23.11.2016.

Čovjek se zapita zašto je uopće išla rađati. I kako to da su žene tisućljećima rađale i nisu kukale i nabrajale isključivo te negativne, ali definitivno prolazne, strane rađanja! Jer - ni slovca o onim prelijepim i neprocjenjivim stranama kojee višestruko "nadmašuju" sve ove patnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije