LJUBAV JE NA SELU

Ilona se nije pojavila kod Ivice, a Ivana otkrila: 'Bila sam udana, i to punih 12 dana!'

Foto: RTL
1/17
07.10.2024.
u 22:40

Nije išlo kako sam ja htjela. Nešto mi ne imponiraju u zadnje vrijeme ti prilasci muškaraca. Više se volim malo s njima poigrati i onda ih samo ostavim kad vidim da to nije to. Tražim jakog muškarca koji će me znati malo obuzdati jer sam ja malo divlja“, otkrila je.

Vrijeme je da i ostatak farmera dočeka svoje odabranice, a prvi među njima bio je Željko. Njemu stižu Vesna, Petra i Marija.
„Jedva ga čekam vidjeti!“ otkrila je Vesna, „Voljela bih da to opstane, da se još bolje upoznamo. Karakterno se podudaramo.“
Iz Kragujevca u Ogulin je doputovala i Marija, koja je već od prvih susreta vrlo emotivno pričala o Željku i spajanju njihovih duša.
„Koliko je Željko spreman za novu ljubav, morala bih s njim provesti neko određeno vrijeme... Da mogu vidjeti je li to ono pravo“, poručila je Marija.

A dok su skupa čekale odlazak do Željkove kuće, Vesna je podbola Mariju da ovo možda nije prvi put da ide kod farmera: „Možda sam već i bila, ali nebitno...“ Obje su zaključile da nikako me mogu pronaći zajednički jezik i nisu kliknule međusobno. „Mislim da bismo Željko i ja mogli naći neke zajedničke interese koji bi nas mogli spojiti“, poručila je Petra. Željko je dame dočekao u svom dvorištu, a voditeljici Aniti Martinović priznao je da je nervozan i da je za svoje dame pripremio neke seoske poslove. „Postavit ću se kao gazda“, obećao je. Željkova majka koja mu je najveća podrška, poželjela je odmah upoznati njegove dame, a suze radosnice nije mogla sakriti.

Najstariji farmer Zlatko bio je spreman dočekati Antoniju, Blanku i Bernardu. Dok su dame dolazile, farmer je pripremio bogati ručak kako bi ih impresionirao. Antonija je priznala da mu je pisala zbog brkova, koje je imao i njezin bivši muž. Blanka je prije dolaska svom farmeru odlučila kupiti lijek za potenciju. „Taj lijek je dobar za cirkulaciju i da ima više energije“, rekla je kroz smijeh, a njezin je dar nasmijao i Zlatka. „Bilo mi je drago da su došle, da se upoznamo detaljno“, poručio je farmer i pozvao ih u svoj dom.
Ivici na imanje stižu Ilona, Amra i Ivana, a neke od njih već će od prve minute pokazati da su rođene-spremne za osvajanje. „Ne može me ništa srušiti. Slava koju sam stekla u 'Ljubav je na selu' mi godi. Naravno, tražim muža“, kazala je Amra koja se s Ivicom na jednom spoju već ljubila, „Prijavila sam se za njega jer ima zečeve,  i zato što je zgodan, a vidjet ćemo koliko je pametan. Hormoni kako rade, mislim da bi se moglo nešto desiti.“

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Ivana iz Sarajeva ubrzo joj se pridružila na odredištu u Lipovljanima, a Amra je otkrila da ne vidi u njoj baš nikakvu konkurenciju.
„Bila sam udana, i to punih 12 dana. Nije išlo kako sam ja htjela. Nešto mi ne imponiraju u zadnje vrijeme ti prilasci muškaraca. Više se volim malo s njima poigrati i onda ih samo ostavim kad vidim da to nije to. Tražim jakog muškarca koji će me znati malo obuzdati jer sam ja malo divlja“, otkrila je.

U prilogu o sebi, Ilona, za koju je farmer već priznao da se u nju zaljubio i najviše je čeka, otkrila je da trenutno radi kao vozačica taksija, a u slobodno vrijeme voli i pecati. „Voljela bih se ostvariti najviše kao majka i kao supruga. Do sada sam imala svakakva ljubavna iskustva, smatram da je to dio života. Za mene je ljubav poštenje, razumijevanje i iskrenost. Oko mene se treba potruditi dosta. Muškarac koji mene dobije, dobit će kompletnu ženu“, kazala je pa dodala, „Ivica je potpuno nebo i zemlja razlika od mojih bivših dečki.“ Ilona se nije pojavila na mjestu susreta, a Ivani to nije najbolje sjelo: „Princeza je kasnila, ne znam zašto, mislim da to nije fer. Kasni dramski, kraljica, da je svi čekamo!“ „Ako dođe, dobro došla, ako ne, još i bolje. Ja nju ne čekam, ja sam došla zbog Ivice“, složila se i Amra.

Dvije djevojke odlučile su krenuti same do kuće svoga farmera... „Srce mi je zaigralo, bilo mi je drago što ih vidim“, priznao je Ivica kad ih je ugledao, a Ivana je primijetila da je smršavio, „Sad je puno privlačniji.“ Farmera je zabrinula činjenica da Ilona nije došla s njima. „Možda je našla novog dečka, mi smo je čekale“, bocnule su ga djevojke, „Imamo malo više vremena da budemo s Ivicom, da ga malo više obradimo, to ide nama u korist.“ A hoće li Ilona doći, zašto kasni i kako će izgledati prvi dan na imanjima, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije