čizme i spavaćica

Ima 41 godinu, no nikad nije izgledala bolje

heidi klum
Foto: Instagram
1/7
17.07.2014.
u 17:00

Heidi Klum izgleda savršeno i u 41. godini života. Lijepa Njemica fotografirala se u seksi izdanju i postavila fotografiju na Instagram, upitavši obožavatelje sviđaju li im se njene čizme...

Heidi Klum izgleda savršeno i u 41. godini života. Lijepa Njemica fotografirala se u seksi izdanju i postavila fotografiju na Instagram, upitavši obožavatelje sviđaju li im se njene čizme. Naime, manekenka je uz čizme odjenula seksi spavaćicu te zavodljivo gledala u objektiv fotoaparata.

Tajna je njena izgleda u uravnoteženoj prehrani koja se sastoji od voća, povrća i proteina. – Važno je održavati uravnoteženu prehranu, no ne volim izgladnjivanje i zabrane. Ako želim pojesti cheeseburger, ne samo da ću ga pojesti, nego ću potpuno uživati u njemu – rekla je Heidi.

>>Heidi Klum za 138 milijuna kuna prodaje kuću u kojoj je živjela sa Sealom

Ključne riječi

Komentara 4

JM
jazz.moli.5
19:29 17.07.2014.

"I u 41. godini"... Što je vama? Kao da bi u četrdesetima trebala izgledati poput mumije! Kakve to veze ima? Nešto jest ili nije lijepo, bez obzira na dob. Prestanite ljude sortirati poput proizvoda s datumom proizvodnje i rokom trajanja! Nije ni čudo da ne žele zapošljavati ljude nakon dvadesetih. Jednom je meni jedan neuredni, dlakavi i priglupi "poduzetnik" rekao da ne prima stare. A bilo mi je 28. Strava! Radim i primam plaću, ali se zgrozim kad vidim redove na burzi rada koji nikad neće pronaći posao jer im je četrdeset i više. A, napisi ovog tipa samo hrane predrasude.

Avatar tajar
tajar
18:57 17.07.2014.

"Zavodljivo gledanje" kao potrošna roba!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:57 17.07.2014.

Bolje je izgledala 20 godina prije, ne pretjerujte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije