NA INSTAGRAMU

Indira podijelila fotografiju na kojoj ljubi supruga: 'Moja snaga'

Foto: Instagram
1/12
21.08.2021.
u 22:00

"Najljepši i najzabavniji par", jedna je od pohvala koju su Indira i njezin suprug Miroslav Levak dobili od pratitelja u komentarima.

Pjevačica Indira Levak (47) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju sa svojim suprugom Miroslavom Levakom. Na fotografiji se par nalazi u jednom hotelu u Beogradu, a Indira ga ljubi u obraz. "Moja snaga", napisala je pjevačica u opisu te dodala hashtagove ljubav i zauvijek, a fotografija se skupila više od 3000 lajkova.

Fotografiju su joj komentirale i njezina kolegica Minea koja je ostavila dva srčeka u komentaru, a sličan komentar ostavila je i ikona domaće modne scene Matija Vuica.  "Divni", poručila joj je jedna pratiteljica u komentarima. "Najljepši i najzabavniji par", još je jedna od pohvala koje su dobili. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačica je ovo ljeto provela odmarajući te je često dijelila i fotografije s odmora. Svoje je pratitelje oduševila i fotografijama u badiću. Pjevačica je ovo ljeto i nastupala, a i u Beogradu se našla zbog koncerta.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije