Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena

Ines iz 'Ljubav je na selu' otkrila kakav je muškarac za nju savršen: 'Jako mi je važna energija'

Foto: RTL
1/17
14.01.2024.
u 16:30

Ines je sedmi put pokušavala pronaći ljubav u showu, no bezuspješno. Između nje i farmera Radoslava Biskupovića nije bilo sreće, a sada je otkrila i kako zamišlja savršenog muškarca.

Ines Petrić u nekoliko je navrata tražila srodnu dušu u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu" i gledatelji su je prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U 16. sezoni ovog showa, Ines je sedmi put pokušavala pronaći ljubav u showu, no bezuspješno. Između nje i farmera Radoslava Biskupovića nije bilo sreće, a sada je otkrila i kako zamišlja savršenog muškarca.

- Mora biti poseban. Ja sam cijeli život uvijek voljela i volim i danas posebne momke. Znači, definitivno mi je jako važna energija koja se dogodi između mene i dotičnog muškarca. Ako se između nas dogodi neka obostrana energija, onda recimo dotičnoj osobi dam šansu - ispričala je Ines za RTL.hr.

VEZANI ČLANCI

 

Inače, nedavno je otkrila i druge planove u životu kao i da se  vraća na fakultet koji je upisala 1993. godine, ali ga nikada nije završila jer joj je život krenuo drugim tokom. 

– Nakon dugo godina vratila sam se Teološkom fakultetu koji sam upisala 1993. No život je krenuo drugim tokom, ostvarivala sam neke druge ciljeve i želje pa sam fakultet stavila po strani. Već sam tada odslušala mnoge predmete i bila uzorna studentica te sam na osnovu toga stekla pravo ponovnog upisa preddiplomskog studija. Zahvalna sam svim doktorima, magistrima, profesorima i docentima koji su me na faksu srdačno i druželjubivo primili te se veselim našim susretima i novom poglavlju u životu – rekla je Ines u razgovoru za Story. Dodala je kako s ovom diplomom može biti profesorica etike te predavati u školi ili na fakultetu te biti angažirana na području socijalnog rada u sklopu Caritasa s kojim je već surađivala. 

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije