Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika drama

Irena iz 'Ljubav je na selu' nakon što ih je Radoslav izbacio iz kuće: 'Prestrašno'

Foto: RTL
1/19
12.10.2023.
u 12:00

Radoslav je svoje djevojke izbacio iz kuće, točnije zaključao im je vrata jer su odlučile izaći u Splitu, a nisu mu javile. Irena Slopšek, jedna od kandidatkinja showa, sada je otkrila svoju stranu priče.

Na farmi kod Radoslava Biskupića u jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'' odvijala se prava drama. Radoslav je svoje djevojke izbacio iz kuće, točnije zaključao im je vrata jer su odlučile izaći u Splitu, a nisu mu javile. Irena Slopšek, jedna od kandidatkinja showa, sada je otkrila svoju stranu priče. 

"Nije nas našao kod kuće jer smo otišle u izlazak i nismo mu rekle jer smo bile uzbuđene što se konačno mičemo iz kuće. Ondje nemamo ni televizor ni radio, samo svoje mobitele, a i njih nam je dosta. Idemo samo kod Radoslava na posao i boravimo na imanju, već smo zaboravile da postoje trgovine. Postale smo kao Robinson Crusoe, ništa si ne možemo kupiti", rekla je Irena za RTL.hr

Dodala je da im je u Splitu bilo prekrasno. 

"Bilo nam je prekrasno u Splitu. Ja jako volim taj grad. Suzanina sestrična došla je po nas i vratila nas i baš smo uživale sve do dolaska na imanje."

VEZANI ČLANCI:

Irena tvrdi da ni ona ni Ines ni Suzana nisu vidjele nikakav alarm na njegovu imanju, a da im je do četiri ujutro držao prodike.

"Držao nam je prodike do četiri ujutro zbog izlaska."

Isto tako komentirala je da je Suzana skuhala juhu koju je Radoslav htio jesti i za koju je donio samo polovicu namirnica, no na kraju je nije pojeo jer je rekao da nije dobra iako je nije ni probao. 

GALERIJA Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

"Nije na kraju jeo juhu, ali rekao je da nije dobra. Ne znam kako je znao ako nije probao. Nama je bila odlična."

Tvrdi i da farmer nije ispunio svoja obećanja da će se djevojke voziti na brodu, biti kao kraljice i kupati se u bazenu.  

"Više smo kao Pepeljuge. Stalno nam govori da ovo nije dobro pa onda ono nije dobro. Prestrašno", objasnila je. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 1

TR
Trgovac
13:19 12.10.2023.

Nekad je ovo bio gledljiv show. Cak i zabavan prvih par sezona. Tuzno je vidjeti sto su napravili od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije