ZANOSNA DALMATINKA

Iris Livaja oduševila elegantnim izdanjem: Suprugu je poslala znakovitu poruku, a javila se i Ana Gruica

Foto: Instagram
1/10
22.11.2022.
u 11:40

Iris je proteklog vikenda bila uzvanica na vjenčanju, a za ovu prigodu odabrala je smaragdno zelenu haljinu dubokog dekoltea koja je naglasila njezinu vitku liniju. Kombinaciju je dodatno začinila decentnim nakitom i crvenim ružem, a fotografiju je podijelila na društvenim mrežama i zaradila brojne komplimente.

Hrvatska nogometna reprezentacija obavlja posljednje pripreme uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Našim reprezentativcima najveća podrška sigurno će biti njihove bolje polovice, a među njima je i ''kraljica Torcide'', supruga našeg reprezentativca Marka Livaje, Iris koja je pratitelje oduševila elegantnim izdanjem.

Iris je proteklog vikenda bila uzvanica na vjenčanju, a za ovu prigodu odabrala je smaragdno zelenu haljinu dubokog dekoltea koja je naglasila njezinu vitku liniju. Kombinaciju je dodatno začinila decentnim nakitom i crvenim ružem, a fotografiju je podijelila na društvenim mrežama i zaradila brojne komplimente među kojima je bio i onaj njezine dugogodišnje prijateljice Ane Gruice Uglešić.

''Opa'', ''Zna Livaja što je lijepo'', ''Kakva žena'', ''Lijepa naša Dalmatinka'', ''Predivna'', ''Zgodna'', ''Vrh'', ''Prezgodna'', ''Ljepoto'', samo je dio komentara.

Tijekom večeri Iris je snimila i nekoliko videa, a posvetila ih je svom suprugu Marku. Uz pjesmu grupe Dalmatino ''Dajem ti rič'' suprugu je poručila: ''dajem ti rič da s tobom ću ić ravno prid Boga'', a potom je otkrila kako su se čuli putem videopoziva.

Foto: Instagram
Inače, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine uživa veliku popularnost među navijačima Hajduka jer mnogi smatraju kako je upravo Iris razlog Livajinog ostanka u Splitu te su je zbog toga prozvali 'kraljicom Torcide'. Iris se svojedobno na svom Instagram profilu prisjetila kako je započela njihova ''slučajna ljubavna priča''."Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu (ta noć je imala čudnu moć)", napisala je Iris uz dodatak "A onda si se ti pojavio...''.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
18:56 22.11.2022.

A ko je pak taj limaja?

BT
BTW
06:34 23.11.2022.

Ugušit će ga svojom prodornosti...

ZV
zvezdomor
12:09 22.11.2022.

Lijepa žena stvarno,samo gdje je naletjela na tu toljagu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije