jolie-pitt svadbeno slavlje

'Iscurili' detalji tajnog vjenčanja: Clooney nije došao, a pila se bosanska voda od ruža

angelina jolie brad pitt
Foto: People
1/17
03.09.2014.
u 08:45

Skromno i intimno vječanje Brada Pitta i Angelina Jolie održano je u njihovom francuskom dvorcu u Provansi, kojeg su kupili 2009. godine

Na tajnom vjenčanju Angeline Jolie i Brada Pitta bilo je tek 23 uzvanika, njihovo šestoro djece, Angelinin brat James Haven, dok je ostatak otpao na obitelj Brada Pitta.

Ni George Clooney ni Matt Damon, njegovi bliski prijatelji, nisu bili dio tajne ceremonije.

Na vjenčanju su bili prisutni Bradovi roditelji, njegov brat Doug sa suprugom i njihovo troje djece te sestra Julie sa suprugom i njihovo petoro djece, od kojih su dvoje etiopska siročad koju su nedavno usvojili.

Također je bilo prisutno šest dadilja koje se brinu za djecu Jolie - Pitt te tjelohranitelji, od kojih je jedan snimao čitavu ceremoniju.

Samo vjenčanje bilo je skromno, a gosti su se gostili brancinom, lokalnom šunkom i sirevima. Slavlje je održano u vrtu Chateau Miravala u Provansi, koji je par kupio 2009. godine.

Osim vlastitog rosea, gosti su pili bosansku vodu od ruža, zaslađenu mineralnu vodu s okusom, što je omiljeni Angelinin napitak.

Angie i Brad na medeni mjesec odlaze na Maltu, gdje će snimati novi film "Pokraj mora" (By the Sea).

- Snimamo film o nesretnom bračnom paru. Jasno nam je da je riječ o prilično čudnom medenom mjesecu - rekla je Angelina Jolie.

>>Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

>>Objavljene prve fotografije s tajnog vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta

>>Brad i Angelina za svadbu nisu potrošili gotovo ništa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije