Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
favorit

Isplivale fotke Baby Lasagne s probe za Euroviziju, pogledajte kako se priprema naš predstavnik

Umag: Doček Marka Purišića poznatog kao Baby Lasagna
Foto: Sasa Miljevic
1/15
06.03.2024.
u 21:10

Natjecanje za izbor pjesme Eurovizije održat će se od 7. do 11. svibnja u Malmö Areni u švedskom gradu Malmö nakon što je prošle godine pobjedila njihova predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo'.

Od prošlog četvrtka Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, službeno je prvi na eurovizijskim kladionicama, nakon pobjede na hrvatskom natjecanju Dora. Baby Lasagna osvojio je hrvatsku, ali i europsku publiku sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. 

Natjecanje za izbor pjesme Eurovizije održat će se od 7. do 11. svibnja u Malmö Areni u švedskom gradu Malmö nakon što je prošle godine pobjedila njihova predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo'. 

VEZANI ČLANCI

A naš predstavnik Marko primio se posla odmah nakon Dore pa su prve pripreme već krenule, a fotografije s prvih proba objavljene su na Facebook profilu Dore HRT-a. 

- Ovako izgleda proba Baby Lasagne za nastup na Euroviziji 2024. - piše uz fotografije.

Glazbenik je i na svojoj društvenoj mreži podijelio trenutak s probe. 

Podsjetimo, Baby Lasagna sada je samostalno na prvom mjestu sa šansom za pobjedu od 17 posto, dok je prije koji dan ta šansa iznosila 14 posto. Ukrajina sada ima pak 15 posto šanse, a i ona je imala 14. Nakon što se popeo na prvo mjesto u četvrtak, oglasio se na Instagramu. - Nešto ludo se dogodilo upravo, mislim da još niti ne shvaćam što se upravo događa. Hrvatska je preuzela vodstvo na Euroviziji, prema kladionicama. Što?! - poručio je Marko.

VIDEO Najvatrenija navijačica Hrvatske prekinula s dečkom nakon 13 godina: Otkrila što se dogodilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije