Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesenski look

Iva Jerković pohvalila se novim izgledom, obožavatelji oduševljeni: 'Ovo ti je top'

Foto: Instagram
1/4
20.11.2020.
u 16:43

- Short hair, don't care - napisala je Iva u opisu fotografije ispod koje su je pratitelji zatrpali komplimentima. "Predivna si", "Ljepotica naša", "Top", neki su od komentara ispod fotografije.

Iva Jerković u posljednje vrijeme sve je aktivnija na društvenim mrežama. Zgodna mama, koja je početkom veljače na svijet donijela svoje prvo dijete djevojčicu Rinu Ami, ovog se puta pratiteljima pohvalila promjenom imidža.  Zanosna brineta znatno je skratila svoju kosu, a njezin 'jesenki look' oduševio je Ivine pratitelje.

1/11

- Short hair, don't care - napisala je Iva u opisu fotografije ispod koje su je pratitelji zatrpali komplimentima.  "Predivna si", "Ljepotica naša", "Top", neki su od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, RTL-ova voditeljica kćer je dobila u vezi s dugododišnjim partnerom Josipom Antićem Zefom. - Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten- ispričala je za RTL i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar tabadjija
tabadjija
09:36 21.11.2020.

Volio bi upoznati prosjecnog obozavatelja Ive Jerkovic

JA
japa
09:31 21.11.2020.

Obožavatelji s mozgom velićine makova zrna!

DE
DeepState
09:18 21.11.2020.

k....a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije