nastavak proslave

Iva Majoli dan nakon vjenčanja slavila u hotelu, nosila je haljinu luksuznog brenda

dreft fashion
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
1/15
08.10.2022.
u 09:32

Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo (41), koja je na svojem Instagram profilu pokazala fotografije s druženja te snimila Ivinu poruku u kojoj je ona zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

Naša bivša tenisačica Iva Majoli (45) u četvrtak se udala za  talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a jučer je ugostila obitelj i prijatelje na ručku u jednom milanskom hotelu. Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo (41), koja je na svojem Instagram profilu pokazala fotografije s druženja te snimila Ivinu poruku u kojoj je ona zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

- Hvala prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve - poručila je Majoli koja je za ovu priliku odjenula crvenu haljinu brenda Louis Vuitton u kojoj smo je već imali priliku vidjeti.

Mara je objavila i još nekoliko fotografija i snimaka. Pokazala je gdje se nalaze i kako se zabavljaju, a potom je podijelila i video u kojem su bile fotografije sretnog para.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Santangelo je bila prva koja je pokazala Ivinu vjenčanicu,  a radi se o jednostavnoj bijeloj haljini s prorezom na nogama te izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu na sebi je imala i sako sa srebrnim detaljima koji se nalaze i na haljini, a cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama.

Ivina prijateljica na društvenim mrežama pokazala je i kakve je bila torta te zahvalnice. I zahvalnica je bila jako jednostavna te je izgledom podsjećala na razglednicu. Na njoj je bila fotografija para, te datum i mjesto vjenčanja. 

Dodajmo da se za ljubav naše bivše tenisačice i talijanskog poduzetnika saznalo ovog ljeta kada je Iva podijelila prve zajedničke fotografije na svom Instagram profilu nastale tijekom proslave njenog 45. rođendana.  

Majoli je ovo drugi brak te je tenisačica od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem za kojeg se udala 2006. godine. Njihov brak trajao je šest godina, a zajedno imaju kćer Miju.

VIDEO Jolie podnijela tužbu protiv Pitta

Ključne riječi

Komentara 13

KO
koraknaprijed
11:00 08.10.2022.

Ok da pokušamo ovako," nosila je haljinu poznatog brenda! ODAKLE lova? Samo prije par mjeseci grcala je u dugovima,nije imali za kifli da kupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije