Zabava za pamćenje

Iva Majoli i Stipe Marić na Hvaru su proslavili zajedničke rođendane

Iva Majoli
13.08.2010.
u 13:59

Slavljenici su goste počastili japanskim specijalitetima u svojemu restoranu "Sora", a nakon večere s obitelji i prijateljima nastavili su slaviti na terasi restorana Hvar.

Tenisačica Iva Majoli i njezin suprug Stipe Marić sinoć su u svom restoranu "Sora" na Hvaru proslavili zajednički rođendan. Ona 33., a Stipe 30. Sjajno raspoložena Iva blistala je raspuštene kose u šarenoj lepršavoj haljini. Prije slavlja s prijateljicom Jennifer Capriati otišla je na frizuru pa su njih dvije bile slično počešljane.

Capriati se vidno oporavlja i u crnoj dekoltiranoj haljini izgledala je glamuroznije nego ikada. Iva je dobila pregršt darova i cvijeća na samom slavlju, no što je darovala suprugu, kao ni što je dobila od njega nije htjela otkrivati.

Slavljenici su goste počastili japanskim specijalitetima, a nakon večere s obitelji i prijateljima nastavili slaviti na terasi restorana Hvar.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krenica
12:13 16.08.2010.

FUJ-FUJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije