Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN OČEVA

Iva Radić (44) ponosno pokazala oca: 'Nemojte da vam zovem mog tatu'

Foto: instagram
1/7
19.03.2021.
u 18:30

Poduzetnica Iva Radić fotografirala se s ocem i obilježila Dan očeva na Instagramu.

Lijepa poduzetnica Iva Radić (44) na društvenim mrežama s fanovima je podijelila sliku sa svojim ocem. Povod tomu je Dan očeva pa je zbog toga Iva uz čestitke poručila: "I nemoj da vam zovem mog tatu jer moj je jači od tvog tate". 

Foto: reuters

Bivša Kraljica Hrvatske inače ima troje djece s bivšim suprugom nogometašem Boškom Balabanom, Tashu, Tessu i Ivana. 

"Jedina molba prema meni kao majci bila je: 'Ja ću se potruditi da to bude u okvirima onoga što mi možemo, ali samo mi daj zeleno svjetlo da odem tako mlada u neki svijet.' Ja kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je jako teško što odlazi. Meni je ona i više nego kćer, meni je ona desna ruka. Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima", priznala je Iva još u veljači prošle godine za Exkluziv otkrivši kako je trenutačno ona jedini prisutan roditelj u odgoju njihovo troje djece.

"Voljela bih da je drugačije, ali momentalno sam samo ja", zaključila je Iva. Bivšeg supruga je upoznala još  2000. godine dok su im karijere bile u uzletu – Boškova u Dinamu, a Ivina u modnom svijetu, a pričalo se da je Balaban dugo pokušavao pridobiti Ivinu pažnju koja u početku navodno nije bila zainteresirana za njega. Titulu Kraljice Hrvatske osvojila je 1995. godine, a izvrstan uspjeh – četvrto mjesto – postigla je na svjetskom natjecanju, što ju je dovelo do modnih pista u inozemstvu. Zbog svega toga Iva se navodno htjela više koncentrirati na karijeru.

Međutim, nakon što je nogometaš potpisao za Aston Villu godinu dana kasnije, Iva mu se javila i pitala ga je li još uvijek zainteresiran za kavu. Već godinu dana kasnije, 2002. godine, par se vjenčao kod matičara u Dubrovniku, a veliko slavlje za obitelj i prijatelje priredili su u dubrovačkom hotelu Excelsior. No 2013. već se krenulo šuškati o trzavicama u braku. Početkom listopada 2017. godine sve je iznenadila vijest kako je ljubavnoj priči osnivačice portala Journal.hr i bivšeg nogometaša ipak došao kraj. Kako se godinama pisalo, par je dugo pokušavao spasiti brak, no jednostavno nije išlo.

Službeni razvod uslijedio je na ljeto 2019. godine kada je Iva zatražila podjelu bračne stečevine.

Nika Turković odgovorila je na pitanja Večernjakove Desetke.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:50 19.03.2021.

to je ona za koju je Igor Štimac rekao Balabanu: "Blago tebi!!! Ti je ****š besplatno, a mi drugi to plaćamo." Ta je prošla sito i rešeto, još u Rijeci.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
19:07 19.03.2021.

Međutim, nakon što je nogometaš potpisao za Aston Villu godinu dana kasnije, Iva mu se javila i pitala ga je li još uvijek zainteresiran za kavu.Ahahahahaha

BU
Budak
20:55 19.03.2021.

“Poduzetnica”, ha, ha, ha ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije