Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za snijeg

Iva Šarić nosi čizmice od paprenih 1300 eura: 'U potpunosti pripremljena'

Foto: reuters
1/30
19.01.2024.
u 17:00

Bivša voditeljica Iva Šarić na društvenoj mreži Instagram pohvalila se novim čizmama brenda Louis Vuitton kojima cijena iznosi paprenih 1300 eura.

Bivša voditeljica i ekonomistica Iva Petković nedavno je izrekla sudbonosno 'da' svom emotivnom partneru Bruni Petkoviću, a s njim ima i dvogodišnjeg sinčića Adriana. Iz prethodnog braka ova atraktivna Zagrepčanka s bivšim nogometašem i bivšim suprugom Jerkom Lekom ima i druga dva sina, Carlosa i Leona, kojima je ona najveća podrška te ih prati na sve nogometne turnire.

Ova trendseterica poznata je i po tome što voli odijevati skupocjene krpice, torbice, ali i obuću s kojom oduševljava svoju brojnu publiku na društvenoj mreži Instagram. Danas, kada je zasniježilo i Zagreb se zavio u bijelo, Iva Šarić, odnosno Petković pohvalila se novim čizmicama, luksuznog francuskog modnog brenda Louis Vuitton te je napisala: - U potpunosti pripremljena - dodala je i zanimljive smajliće uz fotografiju na društvenoj mreži.

Ove čizme napravljene su od brušene teleće kože, a njihova peta iznosi četiri centimetra. S prednje strane stoji i znak Louis Vuitton, a poviše njih odjenula je fine sive hlače te ih je fotografirala u snijegu. Cijena ovih čizama iznosi vrtoglavih 1300 eura. Atraktivna i zgodna Iva inače svojim fotografijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a tako je bilo i na vjenčanju kada je pozirala u prirodi sa svojim suprugom Brunom Petkovićem. Podsjetimo, za zimsko vjenčanje odlučili su se igrač Dinama Bruno Petković (29) i njegova supruga Iva Šarić (35) koji su bračne zavjete izmijenili 20. prosinca, na isti dan kada je Iva proslavila 35. rođendan, i tako su imali dva povoda da okupe svoje najbliže i s njima proslave ovaj važan datum.

 

1/6

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Iako nerado javno govore o svom privatnom životu, za Gloriju su otkrili detalje vjenčanja kojim su okrunili četverogodišnju ljubavnu vezu. Svoje građansko vjenčanje proslavili su u jednom zagrebačkom restoranu večerom za dvadesetak uzvanika.  "Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", rekla je Iva, dodajući kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Mladenka je taj dan imala čak dvije vjenčanice Blumarine iz zagrebačkog salona Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović - jednu za fotografiranje, a drugu za večeru. 

"Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a moja kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ovo nam je bilo već četvrto kumstvo", kaže Iva koja je nakon slavlja s prijateljima, kumovima i djecom otputovala u tople krajeve. Ljubavna priča ovog para počela je pred televizijskim kamerama kada je Iva radila kao televizijska voditeljica u emisiji "Klub 7" gdje joj je gost bio šest godina mlađi nogometaš. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon toga krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos bio je prijateljski.  U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ukinuta, uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji.

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 5

Avatar Cera
Cera
20:37 19.01.2024.

Mogu koštati i milion ali sav materijal i posao izrade nek vrijedi 150€ i nek bude još zarada s pdv-om toliko ali naravno zarada trgovca ne može biti ispod 1000€---To je problem kao i svagdje kod nas.MARŽA-------

T2
Tomo_20
19:58 19.01.2024.

Misli s pijace;)))

PO
Poletarac101
17:27 19.01.2024.

Ak sam iz Auta malo pješke ...ok,inače se smrzneš ko p.... i propuštaju😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije