slavlje na Maksimiru

Iva Šarić objavila snimku Brune Petkovića i njihovog preslatkog sina koji je već krenuo očevim stopama

Foto: reuters
1/8
29.05.2023.
u 19:24

Adriano je najmlađi sin Ive Šarić koja iz braka s bivšim suprugom Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona

Nogometaši Dinama u nedjelju su sa svojim vjernim navijačima slavili još jednu titulu prvaka na Maksimiru, a veliko slavlje uveličale su i njihove bolje polovice. Na Maksimir je stigla i manekenka te televizijska voditeljica Iva Šarić koja je podijelila i dio atmosfere na svom Instagramu. Naime, Iva je na svom Insta Storyju objavila snimku na kojoj njezin partner Bruno Petković na terenu trčkara za njihovim preslatkim sinom Adrianom (2) koji je, kako se čini, već krenuo stopama svog oca. Adriano je rastopio srca brojnih Ivinih pratitelja, ali i Dinamovih navijača. 

Foto: Instagram

Adriano je najmlađi sin Ive Šarić koja iz braka s bivšim suprugom Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona.  Iva i Bruno zaljubili su se tijekom intervjua u kojem je Iva ispitivala Brunu. Za njihovu vezu saznalo se krajem 2020. godine, a potom su postali i roditelji.

 

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva ranije u intervjuu za In Magazin. 

Inače, igrači Dinama titulu su proslavili ispod sjeverne tribine, a s navijačima su otpjevali uobičajeni slavljenički repertoar kojeg su završili uz stihove 'za Dinamo dao bih sve'. Brojne okupljene u fan zoni zabavljali su Zaprešić Boysi

VIDEO Goran Bare održao koncert u Splitu 

Komentara 1

PE
pebe
20:20 30.05.2023.

Sve prava Hrvatska imena...mali ce vjerovatno biti "smotan" na tatu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije