Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Iva Šarić pohvalila se uspjehom svog supruga nogometaša

Foto: Instagram screenshot
1/26
16.02.2024.
u 12:10

Hrvatski nogometaš Bruno Petković sinoć je bio zaslužan za Dinamovu pobjedu, zbog čega je slavila i njegova supruga Iva Šarić na svom Instagram profilu.

Hrvatski reprezentativac i igrač Dinama, Bruno Petković (29) jučer je osigurao pobjedu u utakmici Konferencijske lige između Dinama i Real Betisa. Utakmicu je doma pratila i Brunina supruga, Iva Šarić (35) koja je snimila trenutak postizanja gola s bijele točke.

Na Story je ubacila i pjesmu "The next epizode" koju izvode Dr. Dre i Snoop Dogg, a uz tagiranje suprugovog Instagram profila dodala osam crvenih srca. 

Foto: Instagram screenshot

Petković je jučer slavio postizanjem ključnog gola, ali i saznao da je protiv njega HNS pokrenuo disciplinski postupak zbog komentara na izjavu Roberta Jarnija koji je izjavio kako neće navijati za hrvatski klub, već za svoj stari klub Betis. - Ako Jarni to misli, onda je klaun. Slobodno to napišite. Ovim putem poručujem Robertu da je običan klaun - poručio je Petković bivšem izborniku U-17 reprezentacije.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ivu smo često mogli vidjeti na televiziji gdje je radila kao voditeljica i novinarka. Tako je tijekom jednog intervjua 2019. godine kliknula i s našim reprezentativcem. Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Iva je mama trojice dječaka i to malenog Adriana kojeg je dobila s Brunom u travnju 2021. godine, voditeljica ima i s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u vezi su bili devet godina, od toga pet u braku, između 2012. i 2017. godine, a upoznali su se tijekom jedne revije koju je ona nosila. Šarić se nekada bavila i manekenstvom te nosila velik broj revija, a diplomirala je i ekonomiju.

GALERIJA: Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Bruno Petković i Iva Šarić odlučili su izmijeniti bračne zavjete 20. prosinca prošle godine na Ivin 35. rođendan. Svoje građansko vjenčanje proslavili su u jednom zagrebačkom restoranu večerom za dvadesetak uzvanika. - Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan - rekla je Iva, dodajući kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Iako ne voli govoriti o privatnom životu, jednom prilikom otkrila je i kakav je Bruno kao otac

- Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući vrlo je dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju, dodala je Iva tada. 

VIDEO: Ličanka Lucija spremna je za izbor Miss svijeta: Deset godina nisam uzela štap u ruke

Komentara 1

LJ
Ljeto2023
16:46 16.02.2024.

U iščekivanju trećeg...Leko, Petković....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije