TRIK ZA SJAJ

Iva Todorić čestitala Uskrs i pokazala kako je ukrasila pisanice i otkrila kako postiže da joj pisanice sjaje

Foto: Instagram
1/13
31.03.2024.
u 12:00

Sretan Uskrs dragi moji prijatelji - napisala je uz fotografije koje je objavila

Iva Todorić za blagdane se uvijek potrudi oko uređenja kuće i stola i potrudi se da sve izgleda raskošno i glamurozno, pa je tako bilo i ovog Uskrsa. Podijelila je s pratiteljima na Instagramu fotografiju na kojoj je pokazala kako je obojila pisanice. - Sretan Uskrs dragi moji prijatelji - napisala je uz fotografije koje je objavila. Uz čestitke njezini pratitelji su joj uputili i pohvale za lijepe pisanice i zanimalo ih je koju je tehniku koristila da joj se pisanice tako sjaje. 

- Pa koje su Vam ove boje, prelijepe su i nijanse i sjaj..i sve? Može li preporuka? - upitala je Ivu jedna pratiteljica. Iva je otkrila kako je dobila takav sjaj. - Boja je iz vrećice prah, ali izbjeljivala sam jaja, pa su zato takve boje. Sjaj dobijem kad namažem jaja kad se ohlade uljem od suncokreta - napisala je. 

 

 

VEZANI ČLANCI

Svoje pratitelje je oduševila i kada je pokazala kako je uredila svoj dom za Božić. Još u studenom je Iva Todorić na svojem Instagram profilu otkrila da je kod nje sve spremno za blagdane. Iva je pokazala kako je okitila božićno drvce u Kulmerovim dvorima. Osim toga, uza zid je stavila veliki adventski vijenac. Djelić atmosfere kićenja božićnog drvca objavila je na svom Instagram storyju i poručila: - Psiholozi kažu da ljudi koji ranije stave božićne dekoracije su sretniji. 

1/21

Tada je raskošno uredila i planinarsku kuću 'Čarobna koliba' koja se nalazi u mjestu Hlevci nedaleko Ravne gore i koja je u vlasništvu njezine obitelj. Ova kuća za odmor ima kapacitet za deset osoba, a noćenje u njoj stoji 1100 eura, a prije desetak dana u Ivinoj obitelji se isto slavilo i to povodom 22. rođendana njezine kćeri Tare Balent.  Na Instagram storyju Iva je tada podijelila njihovu zajedničku fotografiju uz opis:  - Sretan ti 22., anđele moj najdivniji - napisala je te pokazala i rođendansku tortu na kojoj piše: 'Sretan 22., ljubavi naša.'

VIDEO Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest fino

 

Ključne riječi

Komentara 3

CA
cavecanem
13:06 31.03.2024.

Svašta

CV
cvaljo
07:26 01.04.2024.

Uvijek sam sumnjao da Iva ima lijepa jaja

PN
pošteni_načelnik
20:42 31.03.2024.

Iva - ukoliko bi ga rado ... - javi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije