Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unajmila je profesionalca

Iva Todorić pokazala raskošno okićene Kulmerove dvore

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/11
29.11.2021.
u 15:30

Bor je ukrašen crvenim mašnama, lampicama i kuglicama u zlatnoj i crvenoj boji, a oko bora su postavljene figure jelena koje su gotovo u prirodnoj veličini. Iva je pokazala i kako je dekorirala dnevni boravak, a osim raskošnog bora odabrala je i ogromni crveni vijenac od borovine koji je postavila iznad kamina.

Iva Todorić (45), kći Ivice Todorića (70), na društvenim je mrežama pokazala raskošno okićene Kulmerove dvore povodom božićnih blagdana.

-Miris Gorskog Kotara u Zagrebu- napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je bio ogroman bor, a u jednom snimci je otkrila da je za dekoriranje unajmila profesionalca koji je pozirao s božićnom kuglicom veličine nogometne lopte.

Bor je ukrašen crvenim mašnama, lampicama i kuglicama u zlatnoj i crvenoj boji, a oko bora su postavljene figure jelena koje su gotovo u prirodnoj veličini. Iva je pokazala i kako je dekorirala dnevni boravak, a osim raskošnog bora odabrala je i ogromni crveni vijenac od borovine koji je postavila iznad kamina.

Inače, Iva je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a nedavno su se nakon što se na reviji modnog dvojica ELFS pojavila s novim velikim prstenom pojavile glasine da se udaje drugi put, no te je glasine demantirala. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, već je dulje vrijeme u vezi s mlađahnim Beograđaninom Nikolom, a prvu zajedničku fotografiju objavila je u ožujku prošle godine.

Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoja Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu, vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvoda, a u braku su dobili troje djece.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom  


 

Ključne riječi

Komentara 19

KU
Kultura
16:59 29.11.2021.

Koliki su zakukali jer su se morali odreci potrazivanja da bi debela prasica hodala po svijetu sa torbicama od po nekoliko tisuca eura. Doci ce vrag po svoje. Nije nitko pa neces ni ti.

Avatar smartch
smartch
17:34 29.11.2021.

Samo da pitam novinare - zašto? Zašto nam plasirate Todoriće i ovu ženu? Nitko ih ne voli, svima su odvratni , svi znaju da su pljačkali i da sve kaj su izgradili su izgradili od ukradenog. Odvratni su i ljigavi iz kojeg razloga ih plasirate u novine kad ih svi živi i mrtvi ne žele vidjeti?

Avatar cuki2020
cuki2020
17:24 29.11.2021.

Zašto zuti karton? Samo sam napisala Fuj , a sada ću dodati ja nemam za kruh, a vidu bandu lopovsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije