Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša Miss otkrila

Ivana Delač Đolo: Naljepše ljeto mi je prvo sa sinom

ivana delač đolo
Privatna fotografija
01.07.2013.
u 22:29

Ivana Delač Đolo prisjetila se svog najljepšeg ljeta i otkrila svoju formulu za savršen odmor.

Ivana Delač Đolo, nekadašnja Miss Universe, a danas uspješna poslovna žena i majka šestogodišnjeg Noe, otkrila nam je kako provodi svoje ljetne dane. - Vjerujem da immao najljepše more na svijetu pa ljeto volim provoditi na Jadranu, s obitelji i prijateljima, obilazeći otoke i prekrasne pješčane uvale. Budući da organiziram modnu manifestaciju \'Riječke stepenice\' koja se održava svake godine krajem kolovoza, dio vremena provodim i u Rijci jer mi je ljeto radno, no nastojim pronaći i puno vremena za opuštanje na moru, rekla nam je Ivana.

Otkako je na svijet došao njezin Noa, ljeto joj predstavlja pravu radost. - Nekad mi je trebalo puno vremena da spakiram torbu za more jer sam se bojala da ne zaboravimo kanticu, lopaticu, luftić.. Više smo za mirnu varijantu, sunačanje i kupanje te duge šetnje uz more. Godišnji odmor je vrijeme kad bi se stvarno trebalo opustiti od svakodnevnih obaveza te eliminirati svaku pomisao na čitanje e-mailova i telefoniranja. Morski zrak, puno popodnevnog sunca i lagana hrana pravo su osvježenje u ljetnim danima. Mirna uvala i puno dječjeg smijeha - evo jednog savršenog recepta, kazala je bivša missica.

- Volim kad su mi kupaći kostimi veselih boja i svake godine kupim nešto drugačije. Pareo i japanke u istoj boji dobrodoši su za odlazak na kavu, a lijepo je uz kupaći kostim kombinirati i druge modne dodatke, kazala je Ivana o svojim omiljenim modnim kombinacijama za ljeto. Bivša missica se prisjetila i najboljih ljetnih uspomena. - Dok sam bila gimnazijalka, provela sam dva ljeta u Riminiju učeći talijanski jezik i kupajući se na njihovim kilometarskim plažama. Sjećam se da smo se zakopali u sitni pijesak i kasnij muku mučili s ispiranjem. No, naljepše ljeto mi je definitivno prvo sa sinom jer je to bio jedan neponovljivi doživljaj.

>>Miss Universe južni vjetar stvarao probleme

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije