Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NAVIJAČICA

Ivana Knoll digla nogu i pokazala koliko je fleksibilna: 'Plan mi je bio uslikati selfie'

Foto: Instagram
1/13
04.02.2024.
u 11:42

Ivana se obukla u crni grudnjak, kratke hlačice i štikle,  legla ispred ogledala i pokazala koliko visoko može dignuti nogu.  - Plan mi je bio uslikati selfie, ali to je bilo prejednostavno za mene -napisala je Knoll.

Ivana Knoll, najpoznatija hrvatska navijačica, a od lani i DJ-ica, na Instagramu je fanovima pokazala da ima i gimnastičke sposobnosti. 

Ivana se obukla u crni grudnjak, kratke hlačice i štikle,  legla ispred ogledala i pokazala koliko visoko može dignuti nogu. 

- Plan mi je bio uslikati selfie, ali to je bilo prejednostavno za mene -napisala je Knoll. 

Ivana na Instagramu često piše o privatnom životu, a nedavno je pisala kako često susreće s hejterima.

Foto: instagram

- Cijeli svoj život imam veliku količinu hejtera. I za sve što radim dobivam puno pažnje jer sve što radim, radim odlično. I zbog tog razumijem frustracije drugih, ali nikada neću razumjeti da je muškarac ljubomoran na ženu...Dok vi puštate glazbu u vašim garažama, ja sam stvorena za velike stvari jer imam veća muda od svih vas zajedno - poručila je Knoll i nastavila:

- I da, odbijam milijune dolara ne otvarajući OnlyFans. I da, odbijam milijune dolara ne prodavajući svoje tijelo i dušu nikome. I nikad neću! Da, seksi sam i da, pričam četiri jezika, i da, imam diplomu grafičke tehnologije i da, sve plaćam sama i da, znam svirati i da, imam brend bikinija, i da, jesam najveća influencerica u Hrvatskoj i da, radim puno i da, na putu sam da budem najbolja - zaključila je svima. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, nedavno se malo poigrala s alatima za uređivanje fotografija. Popularna je Hercegovka na društvenim mrežama podijelila fotografiju u rublju, odnosno u crnom grudnjaku i iste boje gaćicama visokog struka.

Odjenula je na kombinaciju crne štikle i Jacquemus bež popularnu torbicu. Neki su se pratitelji sigurno zapitali gdje je ovako odjevena krenula, a sigurno jest da je odraz njezina tijela poputno drugačiji od onog koji se osijava u podu. Inače, Knoll su početkom rujna prošle godine na poznatoj španjolskoj plaži uhvatili fotografi dok se družila s američkim poduzetnikom Amirom Nejadom. Mnogi su tada primijetili da njezina figura izgleda drugačije bez uređivanja fotografija, odnosno 'Photoshopa'.

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Moodleen
Moodleen
19:24 04.02.2024.

Digneš jednu nogu i svakih 15-20 dana evo malo nekaj o tebi. Digneš obje noge, k tome još onome iz komšiluka, i evo te svaki dan 4-5 put... pa makar ti i sina uzmu.

NE
nemanatrag
14:41 04.02.2024.

Što bi Hrvatska bez ovoga talenta!?

Avatar Hazl113
Hazl113
12:45 04.02.2024.

Što radi Photoshop. A gdje su celuliti i bore na čelu. Nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije