slomila nogu

Ivana Knoll otkrila kako teče njezin oporavak: 'Plesat ću puno ranije'

Foto: Instagram screenshot
1/19
06.09.2024.
u 07:45

Ivana se ponovno javila te otkrila da prognoze ipak nisu tako crne i da oporavak teče vrlo dobro. "Dobre vijesti danas. Plesat ću puno ranije", poručila je. Ivani su na pregledu maknuli i ortopedsku čizmu, a ona je poručila svojim pratiteljima da napokon može hodati te se pozdravila sa svojim štakama.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll svoj ljetni odmor završila je poprilično loše. Naime, Ivana se provodila na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i videe na kojima uživa. A onda je otkrila da joj se dogodila nevolja. Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima. Novopečena DJ-ica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Ubrzo se vratila u svoj apartman, gdje ju je osoblje odmarališta počastilo hranom i cvijećem te joj poželjelo brz oporavak. Ova gesta očito je oraspoložila Influencericu, koja se za kraj nasmiješena javila iz kreveta.

Potom je za TMZ Sports otkrila i kako se ozlijedila. Večer prije objave o slomljenoj nozi objavila je kako partija u jednom klubu, a upravo je na odlasku iz kluba iskrenula nogu dok je hodala u visokim petama. Mislila je kako se radi samo o uganuću, no kada se probudila iduće jutro, nije mogla uopće hodati. Otišla je doktoru koji joj je rekao da je slomila kost u desnoj nozi. 

Knoll je ispričala da će trebati hodati sa štakama idućih tri tjedna te da se nada da će kroz tri mjeseca noga potpuno zacijeliti. Otkrila je i da zbog ozljede neće otkazati svoje gaže kao DJ-ica.  Nakon toga, ponovno se javila te otkrila da prognoze ipak nisu tako crne i da oporavak teče vrlo dobro. "Dobre vijesti danas. Plesat ću puno ranije", poručila je. Ivani su na pregledu maknuli i ortopedsku čizmu, a ona je poručila svojim pratiteljima da napokon može hodati te se pozdravila sa svojim štakama. U jednom je Instagram storyju pokazala i kako hoda bez štaka te napisala: "Tko je rekao šest tjedana?"

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Knoll se nedavno pohvalila fotografijama u kupaćem kostimu, što i inače često radi te oduševljava. U posljednje vrijeme družila se i s nekim od popularnih DJ-eva, pa se tako pohvalila fotografijama s Davidom Guettom, Steveom Angellom i DJ Snakeom.

VEZANI ČLANCI: 

"Mikonos je osvojio moje srce", napisala je u opisu objave i izazvala brojne komentare. Jedan obožavatelj joj je napisao "da je zaljubljen u nju". "Jedna jedina", "Prelijepa si", pisali su joj. Podsjetimo, DJ-ica se nedavno javila s Ibize, jedne od najpoznatijih europskih party destinacija. Ivana je otkrila da je uz posao tamo i uživala. Na Instagramu je objavila fotke na kojima je u badiću. Pozirala je na brodu gdje se sunčala u bikiniju ružičasto-ljubičaste boje. Pokazala je i guzu u tangicama. Na Ibizi je ranije gažu na plaži Playa d'en Bossa imao jedan od najboljih svjetski DJ-a David Guetta, a Ivana se s njim fotkala. – Legenda David Guetta i ja – poručila je Knoll uz zajedničku fotografiju na Instagramu. 

 

Svoj prvi nastup kao DJ-ica Ivana je imala u Splitu na Ultra Europe festivalu. Na početku nastupa na Ultri  imala je tehničkih poteškoća i morala je zatražiti pomoć, a najvjerniji fanovi iz publike su vikali: "Ivana, Ivana!" Za nastup na Ultri izabrala je izazovnu kombinaciju. Pojavila se u kombinezonu crne boje s prozirnim dijelovima.

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stormrider
09:16 06.09.2024.

Na ovo je svijet cekao i sada je svima puno lakse! Kad ce guza u prvi plan?

SK
skupiduša
11:55 06.09.2024.

Ni prva, ni zadnja koja je slomila nogu, štoje ona bitnija od svih koji su nešto slomili i još se tu prenemaže polugola sa rim štakama. Svakako joj želim brz oporavak, ali mi je prenaglašena njena ozljeda i njen oporavak, pa nije princeza, ili kraljica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije