podijelila dojmove

Ivana Knoll podijelila dojmove nakon utakmice: 'Ponekad u polufinalu imamo lošeg suca i izgubimo šansu'

KATAR 2022 - Ivana Knoll na stadionu uoči susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
14.12.2022.
u 20:00

Podržala je naše reprezentativce, a otkrila je i što misli o penalu o kojem se koplja još uvijek lome na društvenim mrežama. Inače, Knoll je na jučerašnjoj  utakmici na tribinama opet privlačila poglede

Nakon jučerašnje utakmice između Hrvatske i Argentine, u kojoj su pobijedili Argentinci te se tako plasirali u finale, naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll podijelila je status o svojim dojmovima. Podržala je naše reprezentativce, a otkrila je i što misli o penalu o kojem se koplja još uvijek lome na društvenim mrežama. 

- Ponekad igramo fantastično, a ponekad ne tako dobro, ponekad u polufinalu imamo lošeg suca kao jučer koji da penal ni za što i izgubimo šansu da dobijemo trofej. Ponekad smo podcijenjeni i onda pokažemo put kući ekipi favoritu, to je nogomet…Ali ono što je najvažnije, mi smo mala zemlja velikog srca i ponosna sam što sam Hrvatica, uvijek i zauvijek - napisala je Ivana uz fotografije na kojima je na tribinama za vrijeme utakmice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Inače, Knoll je na jučerašnjoj  utakmici na tribinama privlačila poglede u trapericama i majici s prepoznatljivim hrvatskim motivom, crveno-bijelim kockicama. Kombinaciji je dodala i visoke čizme na kockice. Osim toga, hrvatska navijačica na polufinalnoj utakmici imala je i poseban modni dodatak, Sombrero, koji je posudila od jednog navijača, a koji je tražio fotografiju s Ivanom. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije