PRIJETILA JOJ

Ivana Knoll napadnuta u Grčkoj: 'Nepoznata žena čekala me ispred restorana'

Foto: Instagram
1/16
01.09.2023.
u 11:16

Ivana je prepričala kako ju je žena dočekala ispred restorana te napala jer je navodno gledao njen dečko. Govorila joj je da će je ubiti, a situacija nije eskalirala zahvaljujući Ivaninim prijateljima koji su je obranili od napadačice

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (30) pratiteljima na Instagramu požalila se na neugodnu situaciju koja joj se dogodila u jednom restoranu u Grčkoj. Naime, Ivanu je napala njoj nepoznata žena jer ju je navodno gledano njezin dečko. 

- Napala me nepoznata žena dok sam pila čaj sa svojim prijateljima. Mislila sam da mi ovdje ne treba osiguranje. Napala me jer me njezin dečko pogledao kada sam ušla u kafić. Čekala me tri sata ispred kafića, a onda me napala. Nisam ju niti primijetila u kafiću. Na sreću, moji prijatelji su je zaustavili i maknuli je od mene. Nisu je mogli držati. Govorila je da će me ubiti. Ubrzo je došla policija i privela ju. Drage žene, želim vas pitati što vam se događa? - pitala je Knoll.

Foto: Instagram

- Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Zašto ne možete razumjeti da postoji žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, jača i uspješnija od drugih. Nisam sada u pitanju ja, niti vi i čim to shvatite i počnete postajati najbolja verzija sebe prestat ćete biti ljubomorne. Nemojte određivati vašu vrijednost prema muškarcu - oni su tu da vam budu podrška ili da vam prouzrokuju glavobolju - to ovisi o vašim izborima, ali sigurno ne određuju vašu vrijednost - zaključila je Knoll. 

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

Inače, Knoll na Instagramu prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

Podsjetimo, nakon što se vratila iz Katara, Ivana nije stala s atraktivnim objavama, nakon prvenstva otišla je u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima.

Iz Miamija se vratila kako bi podržala vatrene u Ligi nacija, a zatim se uputila na Ibizu gdje se družila s brojnim poznatima. Samo neka od imena kojima je u kanadska DJ-ica Blondish i mlada zvijezda Cityja, nogometa Erling Haaland (22). Nakon Ibize uživala je u Cannesu, a sada se nalazi na grčkom Mikonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Ranije je podijelila fotografije na kojima je 'zapalila' noćni klub u društvu umirovljenog košarkaša Shaquillea O'Neala (51). 

- Shaq ne stane u fotografiju - napisala je Knoll uz objavu na kojoj pozira kraj košarkaša višeg od dva metra. Knoll je također snimila košarkaša kako pozdravlja posjetitelje kluba s pozornice. 

VIDEO: Stipan Macan (Milan Štrljić) na setu serije 'Kumovi' najavio je novu sezonu 

Ključne riječi

Komentara 4

T2
Tomo_20
11:39 01.09.2023.

Opet ova dosadna!!!

KU
kuramela
12:28 01.09.2023.

To što je tebe napalo u Grčkoj nas uopće ne zanima, žali se Grčkim novinarima, a nas oslobodi svoje samodopadnosti.

SK
skupiduša
12:34 01.09.2023.

Ne podržavam nasilje, ali tvoje ponašanje i oblačenje je degutantno, sramoti nas. Ne znam kako si se uhvatila Hrvatske, samo si nam ti trebala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije