Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjeljena publika

Ivana Knoll u novom videu u prvi plan stavila je stražnjicu: Uživo i ne izgledaš baš tako

KATAR 2022 - Ivana Knoll na tribinama u društvu navijača pozirala  fotografima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
23.05.2023.
u 16:32

Pratitelji koji su je vidjeli uživo kažu da ima lijepo lice kao i na fotografijama, ali da joj tijelo ne izgleda uživo kao na fotkama i na snimkama

Tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu koje se krajem prošle godine održavalo u Kataru Ivana Knoll je privukla pažnju gdje god se pojavila i broj pratitelja joj je naglo porastao i sada na Instagramu ima 3.3 milijuna pratitelja. Kako je najavila nakon SP-a u nogometu preselila se u Los Angeles i sa svojim vjernim obožavateljima dijeli brojna videa i fotografije na kojima pozira u oskudnim kombinacijama i zavodljivim pozama. 

Novi video koji je objavila u samo 24 sata imao je 154 tisuće pregleda, a na snimci Ivana je okrenuta leđima prema kameri i na sebi ima uski korzet te je rukama podigla stražnjicu. Ovaj video većinu je njezinih pratitelja oduševio i rekli su joj kako izgleda prekrasno i seksi, a našao se i manji broj onih koji kažu kako je očito da pretjeruje s photoshopom te da fotografije i videa nisu baš realni. 

- Volim Ivanu, ali ne razumijem zašto na fotografijama koje objavljuje izgleda toliko drugačije od fotografija koje o objavljuju časopisi - pisalo je u jednom komentaru a jedan od pratitelja je ne ovo dodao kako je ona kraljica photoshopa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

- Jednom sam ju vidjela uživo i moram priznati da joj je lice uživo jednako lijepo kao na fotografijama, ali definitivno uživo ne izgleda tako utegnuto i fit kao na fotografijama. Ne osuđujem je zbog photoshopa, ali mogla bi pripaziti jer toliko je mladih cura prati i uspoređuje se s njom a ovako im šalje krivu sliku - bio je jedan od komentara.  

U Sjedinjenim Američkim Državama  je dobila i radnu vizu krajem prošle godine i tamo već neko vrijeme gradi karijeru. Gdje god da dođe, vrijeme provodi na najluđim zabavama pa je tako u Americi viđena i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda di Caprija (48). Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju. 

VEZANI ČLANCI

Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali s bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom te njena kolegica Lilia Weddell. Došla je i 23-godišnja Victoria Lamas za koju se šuškalo da je nova djevojka Leonarda DiCaprija. Nakon zabave Ivanu je u 4 ujutro u svom Rolls Royceu odvezao glumac Jamie Foxx, s kojim je i prije tulumarila. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Komentara 2

ZA
zagabria1
12:36 24.05.2023.

Gradi karijeru u SAD tako da 'tulumari na najluđim zabavama'. Blagi Bože

SK
skupiduša
21:31 23.05.2023.

Sustav vrijednosti je nula. Kakva se poruka šalje mladima? S jedne strane imamo molitvene skupine za čednost, a s druge, novine promoviraju razvratnost i prostakluk. Kuda ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije