Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavlja narod!

Ivana Knoll zaigrala se u Photoshopu: Odraz na podu je raskrinkao, a htjela se pohvaliti

Foto: Instagram
1/52
18.01.2024.
u 17:45

Navijačica i DJ Ivana Knoll htjela se pohvaliti svojom zavidnom figurom, ali je ipak raskrinkana kako još jednom u nizu koristi alate za uređivanje fotografija.

Poznata domaća navijačica Ivana Knoll na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, istaknuti svoje seksepilne atribute, ali ponekad i poigrati se s alatima za uređivanje fotografija. Popularna je Hercegovka na društvenim mrežama podijelila fotografiju u rublju, odnosno u crnom grudnjaku i iste boje gaćicama visokog struka.

Odjenula je na kombinaciju crne štikle i Jacquemus bež popularnu torbicu. Neki su se pratitelji sigurno zapitali gdje je ovako odjevena krenula, a sigurno jest da je odraz njezina tijela poputno drugačiji od onog koji se osijava u podu. Inače, Knoll su početkom rujna prošle godine na poznatoj španjolskoj plaži uhvatili fotografi dok se družila s američkim poduzetnikom Amirom Nejadom. Mnogi su tada primijetili da njezina figura izgleda drugačije bez uređivanja fotografija, odnosno 'Photoshopa'.

Podsjetimo, influencerica je 2016. godine sudjelovala na izboru za Miss Zagreba, a njezinu ljepotu žiri nije nagradio krunom najljepše dame metropole, već lentom druge pratilje. Na izboru za Miss Hrvatske, Ivana nije bila zapažena, pa je ostala bez krune, a i lente. Iako u Hrvatskoj nije dobila potvrdu za svoj atraktivan izgled, svjetski mediji ne kriju opsesiju Ivanom, a njezino lice, u posljednje vrijeme, puni naslovnice mnogih domaćih i stranih portala.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Nedavno je podijelila niz fotografija na kojima pozira ispred ogledala u crnoj haljini na jedno rame. Duboki otvor kod grudi istaknuo je njezine raskošne obline, a otvor kod boka naglasio njezin ravan trbuh i uzak struk. Haljina je kod rukava i trbuha imala broš na kojem je zlatni leopard. - Ima dana kada i sama mislim da sam precijenjena… ali ne danas - poručila je u opisu, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente. 

Inače, Knoll  je nedavno iskoristila vrijeme koje je provela na letu da bi odgovorila na neka pitanja i podijelila intimnu ispovijest iz svog života i dala savjete svojim pratiteljima koji su zadivljeni njezinim, kako joj pišu, "savršenim životom”. Naime, Ivana je tijekom leta krenula čitati mnoštvo poruka i komentara koji joj pristižu, a potom, umjesto da odgovori svakome zasebno, odlučila je poslati poruke koje će vidjeti svi njezini pratitelji i objaviti ih na svojem Instagram storyju.

 

Foto: profimedia

 

"Tužno je čitati toliko tužnih priča, toliko nesreće, pitate me kako je moj život tako savršen, kako sam ja uvijek tako sretna bla-bla. Nisam imala lak život, ali nisam si nikad dopustila da ne budem sretna zbog toga. Podijelit ću s vama dvije najvažnije stvari koje sam naučila", započela je Knoll, pa otkrila:

 

1/15

 

"Sve traume i problemi počinju u djetinjstvu. Naše unutarnje dijete nikad ne zacijeli ako ga ne slušamo i ne činimo nešto u vezi s time. Dopustite mi da vam kažem, upoznala sam toliko ljudi u svom životu, upoznala sam Hollywood, upoznala sam najbogatije ljude i dalje vidim nesretnu unutarnju djecu u njima.

Sav novac ovog svijeta, nema osobe na ovoj planeti koju može učiniti sretnom ako ne radite na tome da sebe i svoje unutarnje dijete usrećite. Možete pretražiti na Googleu puno o tome i shvatiti da vaše unutarnje dijete pati. Kad to shvatite, onda je važno da sebe postavite u poziciju. Primjerice, planet u sustavu ima poziciju koja je jako važna, ako se pomakne, dogodit će se ogromna katastrofa.

Isto se događa s nama kada promijenimo svoju poziciju. Primjer, vaši roditelji nisu najbolji i učite ih, brinete se za njih na način kako roditelji brinu za dijete i onda nesvjesno počinjete biti roditelj svojim roditeljima umjesto da ste njihovo dijete i izgubite ulogu djeteta", navela je.

 

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije